Esports
Foto: CE Altafulla
07 de juny del 2019
L’Altafulla Summer Trophy segueix endavant amb les categories Infantil i Cadet
El pròxim cap de setmana el torneig clourà amb les categories Benjamí i Aleví
El CE Altafulla celebra aquest dissabte i diumenge la segona jornada de l’Altafulla Summer Trophy. Els pre-benjamins van ser els encarregats d’encetar la tercera edició del torneig per excel·lència de l’entitat el passat cap de setmana, i ara són els infantils i els cadets els que agafen el relleu.

El torneig de la categoria Infantil es disputa aquest dissabte 8 de juny amb un total de vuit equips que es divideixen en dos grups. En el Grup A han quedat enquadrats el Sant Pau Apòstol, el Tarragona FC, el Nàstic de Tarragona i el CE Altafulla A, mentre que en el Grup B juguen el Poblenou 2002, el Tecnifutbol, la Floresta i el CE Altafulla B.

Els partits comencen a les 9 del matí i tenen una durada de 30 minuts cadascun. La fase de grups, que consta de sis partits en cada grup, finalitzarà gairebé a les 4 de la tarda. Tot seguit tindrà lloc la primera semifinal entre el primer del Grup A i el segon del Grup B, mentre que la segona es disputa a les 16.35 hores entre el primer del Grup B i el segon del Grup A. La gran final començarà a les 17.10 hores.

D’altra banda, el torneig dels cadets es juga diumenge amb cinc equips que s’enfronten entre ells en una lligueta on el primer i el segon es classifiquen per a la gran final. El CE Alcover, la CDC Torreforta, l’Escola Turó i el Nàstic de Tarragona són els participants juntament amb l’amfitrió, el CE Altafulla.

La competició comença a les 9 del matí i segueix de forma interrompuda fins a 3 de la tarda, quan es juga el darrer partit de la lligueta. Tot seguit, a tres quarts de 4 de la tarda, es juga la final que posa punt final al segon cap de setmana de l’Altafulla Summer Trophy.
Social
Et recomanem
Setmana Europea de la Mobilitat: combina i mou-te!
Del 16 al 22 de setembre
Programa sencer a www.altafulla.cat
Projecció de la pel·Lícula "The children Act"
20 de setembre a les 20:00h. a les Escoles Teresa Manero
Organitza: Cineclub Altafulla Link
Campionat Màster Espanyol de Scrabble
28 i 29 de setembre al Centre d'Entitats
Organitza: Club Scrabble Altafulla
Exposició del pintor Josep M. Bellido
Fins el 29 de setembre en horari del Museu
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla