Esports
Foto: Maria Cabayol
07 de juny del 2019
Les abelles acaben la Copa Tarragona abans de temps per la retirada de la Selva del Camp
L’equip groc-i-negre manté la segona posició a l’espera del que faci el Constantí al camp del Bellvei, que necessita guanyar per una diferència de 8 gols
L’equip femení del CE Altafulla ha clos la seva participació en la Copa Tarragona més aviat del que tenia previst. Aquest cap de setmana es disputa l’última jornada de la fase de grups, en la qual havia de rebre el FC La Selva del Camp a l’Estadi Municipal Joan Pijuan, però l’equip del Baix Camp ha anunciat que es retira de la competició.

D’aquesta manera, el Comitè de Competició dona la victòria al conjunt groc-i-negre amb un resultat de 3 a 0 que li permet acabar el torneig amb 7 punts i seguir en la segona posició a l’espera del que faci el Constantí.

L’equip constantinenc juga aquest diumenge, a les 9 del matí, al camp de l’Atlètic Bellvei. Si guanya, empatarà a punts amb l’Altafulla i la segona plaça es decidirà pels gols que han marcat i encaixat ambdós equips després de l’empat a tres que van protagonitzar el passa cap de setmana.

En aquest sentit, el conjunt altafullenc té una diferència de gols de -1 (9 gols marcats i 10 encaixats), mentre que el Constantí té un -7 (3 gols a favor i 10 en contra). El que està clar és que cap dels dos equips podrà neutralitzar a l’Atlètic Valls, que jugarà la final del torneig després de guanyar els seus quatre partits, tres sobre el camp, i un als despatxos per la retirada de la Selva del Camp.

Les abelles resten a l’espera de jugar algun torneig per acomiadar-se de la temporada 2018-19, en la qual han anat de menys a més en un exercici de creixement individual i col·lectiu. El bon final de campanya que han fet els ha de servir per mirar amb optimisme el pròxim curs.
Social
Et recomanem
Conferència “Ajuntaments, II República i G. Civil a Altafulla"
11 d'octubre a les 19:00h. a les antigues escoles Teresa Manero
Organitza: Centre d'Estudis d'Altafulla
Jornades Europees de Patrimoni
12 i 13 d'octubre de 10:00h. a 14:00h. a la Vil·la dels Munts
Organitza: MNAT
Contacontes "Visca la meva biblioteca!" i berenar
17 d'octubre a les 17:00h. a la Biblioteca
A càrrec d'Eugènia González
Projecció de la pel·lícula "Temporada de caza"
18 d'octubre a les 20:00h. a les antigues escoles Teresa Manero
Organitza: Cineclub Altafulla Link