07 de juny del 2019
El Levante i el Lokomotiv de Moscú se citen en els quarts de final de l’Euro Winners Cup
Eduard Suárez i Llorenç Gómez protagonitzen un duel de canoners espectacular després de marcar 8 i 12 gols respectivament
El destí és capriciós i ha volgut que tots els torrencs s’enfrontin entre ells abans de poder fer-ho en la gran final de l’Euro Winners Cup. Després del partit entre el Levante d’Eduard Suárez i Adrián Frutos, i l’Sporting CP d’Eliott Monoud, ara és el Lokomotiv de Moscú de Llorenç Gómez qui s’ha d’enfrontar al conjunt valencià en els quarts de final del torneig de clubs més prestigiós del futbol platja.

Els de la capital del Túria han guanyat aquest dijous al conjunt portuguès per 5 a 4 en un partit molt igualat i que ha fet les delícies dels espectadors. El duel s’ha decidit en la pròrroga després d’acabar el temps reglamentari amb un empat a dos. Eduard Suárez, amb un golàs de falta, i Adrián Frutos, han estat determinants marcant el quart i el cinquè gol del seu equip.

Per la seva part, el Lokomotiv de Moscú s’ha imposat en el derbi rus contra el CSKA de Moscú per 6 gols a 2. D’aquesta manera, l’equip de Llorenç Gómez suma la seva setena victòria en el mateix nombre de partits i compleix l’objectiu d’arribar als quarts de final del torneig després d’haver iniciat la competició en la fase de grups de l’Euro Winners Challange.

Gómez no ha vist porteria en aquest últim partit però els 12 gols que porta en la competició el converteixen en un dels referents més importants del seu equip. Enfront tindrà a un Eduard Suárez que amb el d’ahir ja suma 8 gols. El duel de canoners està servit.

El partit entre el Levante i el Lokomotiv es juga aquest divendres a tres quarts de 7 de la tarda i es podrà seguir en directe pel web www.beachsoccer.com.

Les altres eliminatòries dels quarts de final són FC Delta-Catania, KP Lodz-Euroformat Bodon i Spartak de Moscú-SC Braga.

Per la seva part, l’Sporting CP d’Eliott Mounoud encara no s’ha acomiadat de la competició. El premi per haver arribat fins als 8ns de final és competir fins a l’últim dia, encara que sigui per la novena posició. L’equip portuguès juga contra el CSKA de Moscú aquest dijous a un quart de 5 de la tarda. Si el supera, s’enfrontarà al guanyador de l’altra eliminatòria entre el Jaszfenyszaru i l’Artur Music, i si perd, ho farà contra el perdedor.
Diada de Sant Jordi: fira i activitats