Esports
Foto: CM Altafulla
07 de juny del 2019
El CM Altafulla realitza una jornada de portes obertes aquest dissabte de 10h a 14h
L’entitat també endega una proposta d’activitats per a les empreses que vulguin fugir de la rutina laboral i gaudir d’una jornada més lúdica
Un dels objectius més importants que es va marcar l’actual junta directiva del CM Altafulla, encapçalada pel president Roger Olivet, era la d’apropar l’entitat als veïns i veïnes de la vila. Una de les propostes que ratifica aquesta intenció és la jornada de portes obertes que realitza aquest dissabte 8 de juny des de les 10 del matí fins a les 2 del migdia.

La finalitat d’aquesta iniciativa que van repetint des de que van entrar en la direcció del club és “fer un tast perquè la gent que no ha navegat mai tingui l’oportunitat de provar-ho i conegui les nostres instal·lacions”. Així ho ha explicat el vicepresident del CM Altafulla, Nacho Bueno, en l’entrevista concedida a Baix Gaià Esports.

Els usuaris podran gaudir d’activitats aquàtiques com windsurf, vela lleugera, patí, paddle surf, catamarà i caiac, però també d’altres propostes esportives com tenis i pàdel.

D’altra banda, el CM Altafulla també ha endegat una proposta per a les empreses que vulguin fugir de la rutina laboral i fer que els seus treballadors gaudeixin d’una jornada lúdica de la mà de les diferents propostes que ofereix l’entitat altafullenca.

La vela, per exemple, és un esport que exigeix un bon treball en equip perquè l’embarcació navegui correctament. Per tant, és una activitat de lideratge que pot ser positiva de cara al creixement col·lectiu dels treballadors a la feina.

Tots aquells que estiguin interessats en les activitats per a les empreses poden demanar més informació al correu electrònic info@clubmaritimaltafulla.com
Nacho Bueno, vicepresident del CM Altafulla
Nacho Bueno, vicepresident del CM Altafulla
Social
Et recomanem
Conferència “Ajuntaments, II República i G. Civil a Altafulla"
11 d'octubre a les 19:00h. a les antigues escoles Teresa Manero
Organitza: Centre d'Estudis d'Altafulla
Jornades Europees de Patrimoni
12 i 13 d'octubre de 10:00h. a 14:00h. a la Vil·la dels Munts
Organitza: MNAT
Contacontes "Visca la meva biblioteca!" i berenar
17 d'octubre a les 17:00h. a la Biblioteca
A càrrec d'Eugènia González
Projecció de la pel·lícula "Temporada de caza"
18 d'octubre a les 20:00h. a les antigues escoles Teresa Manero
Organitza: Cineclub Altafulla Link