Esports
Foto: Emma Vendrell
10 de juny del 2019
L’altafullenca Emma Vendrell es classifica per al Campionat de Catalunya sub10
L’atleta del CA Torredembarra i sòcia dels Atletes d’Altafulla és l’actual guanyadora de la categoria Benjamí de la Cursa 1 de Maig i campiona del Cross Escolar del Tarragonès
El futur de l’atletisme del Baix Gaià està més que assegurat. A les joves promeses amb projecció com Andrea Trapé, Aïna Calbó, Gerard Ribé o Ona Alonso, cal afegir altres atletes que encara ni han arribat als estudis de secundària, però que ja s’estan mostrant gràcies als seus resultats. És el cas de l’altafullenca, Emma Vendrell, que aquest dissabte ha aconseguit classificar-se per al Campionat de Catalunya sub10 en la prova dels 1.000 metres.

L’atleta del CA Torredembarra ha passat la talla en la prèvia del torneig després de fer 8a en el grup 1 de les semifinals amb una marca de 3 minuts, 44 segons i 41 centèsimes. L’altafullenca es va quedar a un segon de la 7a classificada, Ara Ordoñez (Lleida UA).

Cal destacar que Emma Vendrell, que també és part de la família dels Atletes d’Altafulla, és l’actual guanyadora de la categoria Benjamí de la Cursa 1 de Maig i campiona territorial del Cross Escolar del Tarragonès.

Ara, Vendrell se centra ja en el Campionat de Catalunya sub10 que se celebrarà a Lleida el pròxim dissabte 22 de juny. El seu objectiu serà fer-ho el millor possible, i sobretot, gaudir de l’experiència de competir contra els millors atletes del territori català de la seva categoria.
Social
Et recomanem
Festival Altacústic
18, 19 i 20 de juliol a la Vila Closa
Més informació a www.altacustic.cat
Correfoc dels Diables d'Altafulla i els Diables de la Canonja
20 de juliol a les 22:30h. des de la plaça Consolat de Mar
Organitza: Grup de Diables d'Altafulla
Concurs de Castells de Sorra
27 de juliol a les 11:00h. davant del Club Marítim
Bases i inscripcions a l'Oficina de Turisme
Classes de pilates, ioga i txí-kung
De dilluns a divendres cada matí a la platja d'Altafulla
Organitza: Ajuntament d'Altafulla