Esports
Foto: Maria Cabayol
10 de juny del 2019
El Femení del CE Altafulla acaba segon en la fase de grups de la Copa Tarragona
L’equip de Chus Martin i Marc Pérez ha fet un torneig molt positiu guanyant al Bellvei i empatant contra el Constantí, dos equips que havien quedat per davant en la lliga
Les abelles han posat punt final a la temporada 2018-19, com a mínim pel que fa a les competicions oficials, amb una segona posició en el Grup 2 de la Copa Tarragona. Les altafullenques restaven a l’espera del resultat que aconseguís el Constantí al camp de l’Atlètic Bellvei aquest diumenge, però l’equip constantinenc no s’ha presentat.

D’aquesta manera, l’Altafulla suma 7 punts amb un balanç força positiu. Tot i caure en la primera jornada contra l’Atlètic Valls, ha estat capaç de guanyar el Bellvei i empatar al camp del Constantí, dos equips que havien quedat per davant en el campionat de lliga. Els últims tres punts els ha guanyat aquest cap de setmana sense la necessitat de jugar per la retirada de la Selva del Camp.

Una vegada ha finalitzat la fase de grups, el Valls ha quedat primer amb 12 punts i jugarà la gran final contra l’Icomar, que ha aprofitat l’empat entre la Floresta i el Tàrraco per assaltar la primera plaça del Grup 1, el pròxim diumenge 16 de juny. L’Altafulla ha quedat segona amb 7 punts, el Bellvei tercer amb 6 punts i el Constantí quart amb 4 punts.
Social
Et recomanem
Festival Altacústic
18, 19 i 20 de juliol a la Vila Closa
Més informació a www.altacustic.cat
Correfoc dels Diables d'Altafulla i els Diables de la Canonja
20 de juliol a les 22:30h. des de la plaça Consolat de Mar
Organitza: Grup de Diables d'Altafulla
Concurs de Castells de Sorra
27 de juliol a les 11:00h. davant del Club Marítim
Bases i inscripcions a l'Oficina de Turisme
Classes de pilates, ioga i txí-kung
De dilluns a divendres cada matí a la platja d'Altafulla
Organitza: Ajuntament d'Altafulla