Esports
Foto: Maria Cabayol
10 de juny del 2019
El Femení del CE Altafulla acaba segon en la fase de grups de la Copa Tarragona
L’equip de Chus Martin i Marc Pérez ha fet un torneig molt positiu guanyant al Bellvei i empatant contra el Constantí, dos equips que havien quedat per davant en la lliga
Les abelles han posat punt final a la temporada 2018-19, com a mínim pel que fa a les competicions oficials, amb una segona posició en el Grup 2 de la Copa Tarragona. Les altafullenques restaven a l’espera del resultat que aconseguís el Constantí al camp de l’Atlètic Bellvei aquest diumenge, però l’equip constantinenc no s’ha presentat.

D’aquesta manera, l’Altafulla suma 7 punts amb un balanç força positiu. Tot i caure en la primera jornada contra l’Atlètic Valls, ha estat capaç de guanyar el Bellvei i empatar al camp del Constantí, dos equips que havien quedat per davant en el campionat de lliga. Els últims tres punts els ha guanyat aquest cap de setmana sense la necessitat de jugar per la retirada de la Selva del Camp.

Una vegada ha finalitzat la fase de grups, el Valls ha quedat primer amb 12 punts i jugarà la gran final contra l’Icomar, que ha aprofitat l’empat entre la Floresta i el Tàrraco per assaltar la primera plaça del Grup 1, el pròxim diumenge 16 de juny. L’Altafulla ha quedat segona amb 7 punts, el Bellvei tercer amb 6 punts i el Constantí quart amb 4 punts.
Social
Et recomanem
Conferència “Ajuntaments, II República i G. Civil a Altafulla"
11 d'octubre a les 19:00h. a les antigues escoles Teresa Manero
Organitza: Centre d'Estudis d'Altafulla
Jornades Europees de Patrimoni
12 i 13 d'octubre de 10:00h. a 14:00h. a la Vil·la dels Munts
Organitza: MNAT
Contacontes "Visca la meva biblioteca!" i berenar
17 d'octubre a les 17:00h. a la Biblioteca
A càrrec d'Eugènia González
Projecció de la pel·lícula "Temporada de caza"
18 d'octubre a les 20:00h. a les antigues escoles Teresa Manero
Organitza: Cineclub Altafulla Link