Esports
Foto: CE Altafulla
11 de juny del 2019
La groc-i-negre Tanit López disputarà les Trobades Territorials amb la Selecció de Tarragona sub12
L’altafullenca fa quatre anys que forma part del club, juga de defensa i destaca per la seva personalitat i capacitat per sortir al tall
Tanit López, jugadora de l’Aleví B del CE Altafulla, ha estat convocada amb la Selecció de Tarragona sub12 per disputar les Trobades Territorials que tindran lloc aquest dissabte 15 de juny al Complex Esportiu de Futbol de Salou.

La Tanit fa quatre anys que forma part del club i és una de les poques nenes que juguen a l’Escola de Futbol. Per això, és un dels referents femenins més ferms de l’entitat groc-i-negre, sense comptar les noies del primer equip. El seu entrenador, Raül López, ha atès els micròfons de Baix Gaià Esports i ha reconegut que tant ell, com els responsables del club, estan molt contents per aquesta convocatòria.

Tanit López és defensa i enguany ha jugat 19 partits. Tot i que no ha pogut ajudar al seu equip amb cap gol, sí que ho ha fet amb altres aspectes gràcies a les seves virtuts com a futbolista. Enguany disputava la seva primera temporada en la categoria, amb la qual cosa encara li resta una campanya més com aleví. Raül López destaca la seva personalitat per imposar-se als seus rivals en un esport tradicionalment de nois.

L’Aleví B ha finalitzat 11è amb 21 punts en el grup 47 de Segona Divisió, una posició sense cap mena de rellevància tenint en compte que en aquestes categories el més important és la formació i no els resultats. En aquest sentit, la segona etapa d'aleví servirà a la Tanit i els seus companys per competir millor i seguir formant-se com a futbolistes, al mateix temps que gaudeixen sobre la gespa del Joan Pijuan.
Raül López, entrenador de l'Alevi B
Raül López, entrenador de l'Alevi B
Social
Et recomanem
22a Fira d'Artesans
15, 16, 17 i 18 d'agost de 18:00h. a 00:00h. a les Eres
Organitza: Col·lectiu d'Artesans d'Altafulla
Visita guiada a la desembocadura del riu Gaià
25 d'agost a les 11:00h. des de davant del Club Marítim
Reserves a: 655 486 115 i joan@hortdelasinia.com
32è Festival Internacional de Música d'Altafulla
Fins el 27 d'agost a la plaça de l'Església
Més informació a www.fimaltafulla.cat
Classes de pilates, ioga i txí-kung
De dilluns a divendres cada matí a la platja d'Altafulla
Organitza: Ajuntament d'Altafulla