12 de juny del 2019
Andrea Trapé, medalla de bronze en salt de llargada en el Campionat de Catalunya sub23
El torrenc Aaron Solà es proclama campió en les proves de llançament de pes i disc
La temporada d’estiu comença a portar els primers èxits de l’atletisme altafullenc i del territori en les proves a l’aire lliure. Andrea Trapé va aconseguir la medalla de bronze en salt de llargada en el Campionat de Catalunya sub23 que va acollir l’Estadi de Campclar (Tarragona) el passat diumenge 9 de juny.

L’altafullenca va fer valdre el seu quart intent per adjudicar-se la tercera posició amb una marca de 5.53 metres, superant els 5.42 metres que havia registrat Alicia Vázquez (CA Tarragona) en el tercer intent. Malauradament, l’atleta de l’AA Catalunya va quedar-se a 10 centímetres de la segona posició, que va recaure en Marina Tovar (Cornellà Atletisme) amb una marca de 5.63 metres. Ella Bestue (Avinent Manresa) va ser la campiona de la prova amb un salt de 5.68 metres.

D’altra banda, el torrenc Aaron Solà va ser un dels grans triomfadors de la jornada després de proclamar-se campió en les proves de llançament de pes i disc. En la primera modalitat va llançar el pes (7,260 kg) a una distància de 15.03 metres, una distància bastant per sobre dels 11.55 metres que van firmar Martí Varela (CA Laietania) i Marc Lebiana (UA Lleida), segon i tercer, respectivament.

En la modalitat de disc també es va ser molt superior als seus rivals. De fet, va guanyar amb la marca de 50.71 que va fer en el primer intent. El segon classificat, Martí Varela, va fer 37.40 metres i el tercer classificat, Pol Molins (CA Granollers), va fer 33.16 metres.
El pròxim repte d’Andrea Trapé i Aaron Solà serà el Campionat d’Espanya sub23 que se celebrarà el pròxim 29 de juny al mateix escenari que el Campionat de Catalunya, el remodelat Estadi de Campclar.