Esports
Foto: Atletes d'Altafulla
13 de juny del 2019
La Trail del Vendrell, pròxima parada pels Atletes d’Altafulla en la Lliga Trail TGN Nord
La prova és una de les novetats del calendari de la 3a edició i té un recorregut de 13 quilòmetres i 320 metres de desnivell positiu
Els Atletes d’Altafulla reprenen la Lliga Trail TGN Nord un mes després d’haver realitzat la ‘Trail l’Agulla’ del Catllar. Els altafullencs, que són líders de la classificació per equips, afronten tres proves clau per mantenir la seva autoritat i la primera d’elles és la Trail del Vendrell aquest diumenge.

Miquel Sánchez, responsable de la secció Trail dels Atletes d’Altafulla, ha reconegut als micròfons d’aquesta casa que l’equip té moltes ganes de tornar a córrer després del mes de descans que s’ha pres la competició. L’objectiu és el de sempre, divertir-se i aconseguir els millors resultats possibles.

La cursa començarà a dos quarts de 9 del matí i els corredors tindran tres hores per acabar-la. El recorregut serà de 13 quilòmetres i 320 metres de desnivell positiu acumulat. Cal recordar que aquesta prova és una de les novetats del calendari de la tercera edició de la lliga, i la primera de les dues que acollirà la capital del Baix Penedès. La tradicional Filirun del Vendrell se celebrarà el 24 d’agost.

Pel que fa a la classificació, els Atletes d’Altafulla segueixen al capdavant amb 11.174 punts. Els seus immediats perseguidors són els Atletes del Baix Gaià, que tenen 10.503 punts. Per darrere els segueixen el CE Alliberadrenalina amb 9.433 punts; el CE Trail Tarraco amb 8.239 punts; i els Butirruners amb 8.163 punts.

Miquel Sánchez destaca la igualtat que hi ha enguany, tot i que remarca que el principal objectiu de la Lliga Trail TGN Nord és que els corredors es diverteixin i s’iniciïn en el trail.

Després de la Trail del Vendrell, les següents proves del mes de juny seran la Cursa Trail l’Albiol el diumenge 23 i la Cursa Trail Arbolí el diumenge 30. Després, els participants tindran tres setmanes abans d’encarar la Cursa Trail d’Iniciació Creixell.
Miquel Sánchez, responsable secció Trail
Miquel Sánchez, responsable secció Trail
Social
Et recomanem
Conferència “Ajuntaments, II República i G. Civil a Altafulla"
11 d'octubre a les 19:00h. a les antigues escoles Teresa Manero
Organitza: Centre d'Estudis d'Altafulla
Jornades Europees de Patrimoni
12 i 13 d'octubre de 10:00h. a 14:00h. a la Vil·la dels Munts
Organitza: MNAT
Contacontes "Visca la meva biblioteca!" i berenar
17 d'octubre a les 17:00h. a la Biblioteca
A càrrec d'Eugènia González
Projecció de la pel·lícula "Temporada de caza"
18 d'octubre a les 20:00h. a les antigues escoles Teresa Manero
Organitza: Cineclub Altafulla Link