Esports
Foto: CM Altafulla
13 de juny del 2019
El CM Altafulla presenta la seva candidatura per organitzar el Campionat de Catalunya de Windsurf el 2020
L’entitat també apostarà per tornar a organitzar la Copa d’Europa Patí de Vela després que les inclemències meteorològiques obliguessin a suspendre l’edició d’enguany
Tot i l’arribada de l’estiu, la temporada més frenètica quant a activitats i usuaris, el Club Marítim Altafulla ja s’ha posat la granota de treball per acollir en les seves instal·lacions algunes de les competicions més importants a escala nacional i internacional el pròxim 2020.

Nacho Bueno, vicepresident de l’entitat, va explicar en l’entrevista concedida a Baix Gaià Esports que “ja hem sol·licitat el Campionat de Catalunya de Windsurf per celebrar-lo en Setmana Santa”.

Un dels objectius de l’entitat marítima és organitzar competicions de diferents modalitats per atraure el nombre més gran de públics possible perquè visitin Altafulla. En aquest cas, el focus es posa sobre els joves regatistes de la categoria Windsurf.

D’altra banda, Nacho Bueno també ha reconegut que la direcció ha refusat la possibilitat d’organitzar la Copa d’Europa Patí de Vela aquest 2019 per no trastocar el calendari dels regatistes. La competició continental s’havia de disputar del 19 al 21 d’abril, però les inclemències meteorològiques van obligar a suspendre totes les jornades.

El CM Altafulla, però, no ha descartat definitivament celebrar aquesta competició. De fet, la seva intenció és organitzar-la també el pròxim any 2020, i així li ha comunicat a la Federació Catalana de Vela.

El 2020 pot ser un dels anys més importants del CM Altafulla pel que fa a l’organització de competicions d’alt nivell, amb les quals espera augmentar la seva reputació com a entitat marítima i fer que el poble es beneficiï gràcies als regatistes i familiars que arribin d’arreu de Catalunya, Espanya i Europa. De moment, però, els responsables se centren en els campus d’estiu i les diferents activitats que proposen als seus usuaris.
Nacho Bueno, vicepresident del CM Altafulla
Nacho Bueno, vicepresident del CM Altafulla
Social
Et recomanem
Conferència “Ajuntaments, II República i G. Civil a Altafulla"
11 d'octubre a les 19:00h. a les antigues escoles Teresa Manero
Organitza: Centre d'Estudis d'Altafulla
Jornades Europees de Patrimoni
12 i 13 d'octubre de 10:00h. a 14:00h. a la Vil·la dels Munts
Organitza: MNAT
Contacontes "Visca la meva biblioteca!" i berenar
17 d'octubre a les 17:00h. a la Biblioteca
A càrrec d'Eugènia González
Projecció de la pel·lícula "Temporada de caza"
18 d'octubre a les 20:00h. a les antigues escoles Teresa Manero
Organitza: Cineclub Altafulla Link