Esports
Foto: Alicia Pou
13 de juny del 2019
Ona Alonso es classifica per disputar els 800 metres en Campionat d’Espanya sub18
L’altafullenca acompanyarà a Gerard Ribé, que va segellar el bitllet per disputar la prova dels 3.000 metres després de fer 5è en el Campionat de Catalunya
L’atletisme altafullenc segueix brindant-nos bones notícies. Ona Alonso ha aconseguit la marca mínima per participar en els 800 metres del Campionat d’Espanya sub18 que se celebrarà a Castelló el 22 i 23 de juny.

Bé, realment la marca mínima ja l’havia aconseguit en l’Ironwill Barcelona Challenge (1a jornada), que va tenir lloc el passat 25 de maig a Santa Coloma de Gramanet, com explica als micròfons de Baix Gaià Esports.

Llavors va assolir la 2a posició amb una marca de 2 minuts, 21 segons i 16 centèsimes. Aquest dimecres, però, ha rebaixat el seu temps fent 2 minuts, 18 segons i 54 centèsimes, el millor resultat de la Final B.

D’aquesta manera, Alonso viatjarà al municipi valencià juntament amb Gerard Ribé per competir contra els millors atletes nacionals de la seva categoria. Cal recordar que l’altafullenc va segellar el bitllet per disputar els 3.000 metres el passat mes de maig, quan va quedar 5è en el Campionat de Catalunya amb una marca de 9 minuts, 4 segons i 52 centèsimes.

L’objectiu d’Ona Alonso és aconseguir un lloc en la final, la qual cosa li permetria lluitar per les medalles. No obstant això, l’altafullenca és conscient que serà molt difícil pel gran nivell de les seves rivals.

El Campionat d’Espanya sub18 tindrà lloc el 22 i 23 de juny a Castelló. Els Atletes d’Altafulla i molts veïns del municipi estaran pendents de l’actuació dels dos atletes que els representaran de la mà de l’Agrupació Atlètica Catalunya.
Ona Alonso, atleta
Ona Alonso, atleta
Social
Et recomanem
Festival Altacústic
18, 19 i 20 de juliol a la Vila Closa
Més informació a www.altacustic.cat
Correfoc dels Diables d'Altafulla i els Diables de la Canonja
20 de juliol a les 22:30h. des de la plaça Consolat de Mar
Organitza: Grup de Diables d'Altafulla
Concurs de Castells de Sorra
27 de juliol a les 11:00h. davant del Club Marítim
Bases i inscripcions a l'Oficina de Turisme
Classes de pilates, ioga i txí-kung
De dilluns a divendres cada matí a la platja d'Altafulla
Organitza: Ajuntament d'Altafulla