Esports
Foto: Kàrting Altafulla
14 de juny del 2019
La Cursa de Resistència del Kàrting Altafulla se celebra de forma individual aquest diumenge 16 de juny
La manca d’equips participants ha fet que l’organització opti per realitzar una cursa de resistència individual; el preu de la inscripció és de 59 euros i es pot apuntar fins a les 9.30h del mateix dia de la cursa
Com és habitual, el mes de juny ens porta la Cursa de Resistència del Kàrting Altafulla. L’entitat atura el Campionat Amateur per celebrar una de les cites més especials del seu calendari. Enguany, però, la participació ha baixat respecte a les edicions anteriors i l’organització ha decidit fer alguns canvis significants perquè els pilots inscrits puguin gaudir al màxim.

El fet que no hagin massa equips apuntats ha fet que els responsables decidissin realitzar una cursa individual de resistència en comptes de fer-ho per equips. Així ho ha explicat el responsable, Josep Maria Berrabeig, als micròfons de Baix Gaià Esports.

La sessió de cronometratge per definir l’ordre de la sortida durarà 6 minuts, i la cursa serà a 35 voltes en el traçat invers i sense JokerLap.

El fet que aquest cap de setmana també se celebrin altres curses de resistència i el Gran Premi de Moto GP a Montmeló ha contribuït al fet que el nombre d’inscripcions hagi estat més baix del que és habitual, com reconeix Josep Maria Berrabeig.

Els interessats a participar en la Cursa de Resistència Individual poden apuntar-se fins a dos quarts de 10 del matí del mateix diumenge. El cost de la inscripció per cada corredor és de 59 euros. Per a més informació i inscripcions cal visitar portal web www.kartingaltafulla.com o trucar al telèfon 977 65 22 77.

Després de la Cursa de Resistència, el Kàrting Altafulla continuarà amb el VII Campionat Amateur, del qual ja s’han disputat tres proves. La següent serà la del GP3, que tindrà lloc el 29 de juny en horari nocturn. El GP5 se celebrarà el 20 de juliol; el GP6 el 29 de setembre i el GP7 el 27 d’octubre.
Josep Maria Berrabeig, responsable del Kàrting Altafulla
Josep Maria Berrabeig, responsable del Kàrting Altafulla
Social
Et recomanem
Conferència “Ajuntaments, II República i G. Civil a Altafulla"
11 d'octubre a les 19:00h. a les antigues escoles Teresa Manero
Organitza: Centre d'Estudis d'Altafulla
Jornades Europees de Patrimoni
12 i 13 d'octubre de 10:00h. a 14:00h. a la Vil·la dels Munts
Organitza: MNAT
Contacontes "Visca la meva biblioteca!" i berenar
17 d'octubre a les 17:00h. a la Biblioteca
A càrrec d'Eugènia González
Projecció de la pel·lícula "Temporada de caza"
18 d'octubre a les 20:00h. a les antigues escoles Teresa Manero
Organitza: Cineclub Altafulla Link