Esports
Foto: Catania BS
14 de juny del 2019
La primera etapa de la Serie A comença aquest divendres amb Llorenç Gómez, Eduard Suárez i Eliott Mounoud
En la segona jornada que es disputa dissabte hi ha el primer duel entre torrencs amb el Napoli – Catania
Els torrencs Llorenç Gómez, Eduard Suárez i Eliott Mounoud han iniciat aquest divendres la primera etapa de la lliga italiana, més coneguda com la Serie A. El primer competeix amb el flamant campió de la Coppa Italiana, el Catania BS, mentre que el segon i el tercer ho fan amb els equips habituals, el Napoli i el Terracina, respectivament.

De fet, Llorenç Gómez i Eduard Suárez ja han debutat, i ho han fet golejant al seu rival. El Catania ha superat l’Sport Club Palazzolo per 9 gols a 2, mentre que el Napoli ha fet el mateix davant el Canalicchio per 2 a 10. Per la seva part, Eliott Mounoud s’estrena a un quart de 4 de la tarda contra el Pisa BS.

En la segona jornada, que es juga aquest dissabte, el Terracina juga contra el GLS Due Mari BS a dos quarts de 4. Tot seguit, a tres quarts de 5 de la tarda, tindrem el primer duel entre torrencs amb el Napoli-Catania. Si Suárez i Gómez estan inspirats, podem veure un partit de molts gols.

Diumenge es juga la tercera i última jornada de la primera etapa de la Serie A. El Catania juga contra Canalicchio a un quart de 3 de la tarda contra Canalicchio, el Napoli contra l’Ecosistem Catanzaro a tres quarts de 5, i el Terracina davant el Happy Car Sambenedettese a partir de les 6.

La segona etapa del campionat italià es jugarà del 4 al 6 de juliol, tot just després que la Selecció Espanyola hagi participat en els II Jocs Europeus de Minsk, que es disputaran del 21 de juny a l’1 de juliol. L’equip de Joaquín Alonso es concentrarà al Complex Esportiu de Futbol a Salou la setmana vinent abans de viatjar cap a la capital de Bielorússia.
Social
Et recomanem
Conferència “Ajuntaments, II República i G. Civil a Altafulla"
11 d'octubre a les 19:00h. a les antigues escoles Teresa Manero
Organitza: Centre d'Estudis d'Altafulla
Jornades Europees de Patrimoni
12 i 13 d'octubre de 10:00h. a 14:00h. a la Vil·la dels Munts
Organitza: MNAT
Contacontes "Visca la meva biblioteca!" i berenar
17 d'octubre a les 17:00h. a la Biblioteca
A càrrec d'Eugènia González
Projecció de la pel·lícula "Temporada de caza"
18 d'octubre a les 20:00h. a les antigues escoles Teresa Manero
Organitza: Cineclub Altafulla Link