Esports
Foto: Catania BS
14 de juny del 2019
La primera etapa de la Serie A comença aquest divendres amb Llorenç Gómez, Eduard Suárez i Eliott Mounoud
En la segona jornada que es disputa dissabte hi ha el primer duel entre torrencs amb el Napoli – Catania
Els torrencs Llorenç Gómez, Eduard Suárez i Eliott Mounoud han iniciat aquest divendres la primera etapa de la lliga italiana, més coneguda com la Serie A. El primer competeix amb el flamant campió de la Coppa Italiana, el Catania BS, mentre que el segon i el tercer ho fan amb els equips habituals, el Napoli i el Terracina, respectivament.

De fet, Llorenç Gómez i Eduard Suárez ja han debutat, i ho han fet golejant al seu rival. El Catania ha superat l’Sport Club Palazzolo per 9 gols a 2, mentre que el Napoli ha fet el mateix davant el Canalicchio per 2 a 10. Per la seva part, Eliott Mounoud s’estrena a un quart de 4 de la tarda contra el Pisa BS.

En la segona jornada, que es juga aquest dissabte, el Terracina juga contra el GLS Due Mari BS a dos quarts de 4. Tot seguit, a tres quarts de 5 de la tarda, tindrem el primer duel entre torrencs amb el Napoli-Catania. Si Suárez i Gómez estan inspirats, podem veure un partit de molts gols.

Diumenge es juga la tercera i última jornada de la primera etapa de la Serie A. El Catania juga contra Canalicchio a un quart de 3 de la tarda contra Canalicchio, el Napoli contra l’Ecosistem Catanzaro a tres quarts de 5, i el Terracina davant el Happy Car Sambenedettese a partir de les 6.

La segona etapa del campionat italià es jugarà del 4 al 6 de juliol, tot just després que la Selecció Espanyola hagi participat en els II Jocs Europeus de Minsk, que es disputaran del 21 de juny a l’1 de juliol. L’equip de Joaquín Alonso es concentrarà al Complex Esportiu de Futbol a Salou la setmana vinent abans de viatjar cap a la capital de Bielorússia.
Social
Et recomanem
Festival Altacústic
18, 19 i 20 de juliol a la Vila Closa
Més informació a www.altacustic.cat
Correfoc dels Diables d'Altafulla i els Diables de la Canonja
20 de juliol a les 22:30h. des de la plaça Consolat de Mar
Organitza: Grup de Diables d'Altafulla
Concurs de Castells de Sorra
27 de juliol a les 11:00h. davant del Club Marítim
Bases i inscripcions a l'Oficina de Turisme
Classes de pilates, ioga i txí-kung
De dilluns a divendres cada matí a la platja d'Altafulla
Organitza: Ajuntament d'Altafulla