Esports
Foto: CE Altafulla
17 de juny del 2019
La 3a edició de l’Altafulla Summer Trophy clou amb èxit tant al terreny de joc com a la grada
Gairebé 2.800 persones han omplert l’Estadi Municipal Joan Pijuan els tres caps de setmana que ha durat la competició i en la qual s’ha vist un gran nivell de futbol
El CE Altafulla ha posat punt final a la 3a edició de l’Altafulla Summer Trophy aquest cap de setmana amb els torneigs de la categoria Aleví i Benjamí, que s’han disputat dissabte i diumenge, respectivament.

Francesc Julià, president del CE Altafulla, ha atès als micròfons d’aquesta casa i ha fet una valoració molt positiva, tant pel que fa al nivell dels equips que han participat com per la gran afluència de públic que ha visitat l’Estadi Municipal Joan Pijuan els tres caps de setmana que ha durat el torneig.

El combinat de Navarra de la categoria Aleví i l’Escola de Valls de la categoria Benjamí han estat els últims campions d’un torneig que segueix creixent any rere any. El cadet del CE Altafulla i l’Infantil del Tecnifutbol han estat els altres vencedors de la seva categoria.

L’entitat groc-i-negre ja pensa en el 4t Campus de Tecnificació Alberto Benito, que tindrà lloc de l’1 al 26 de juliol. Julià destaca que “estem rebent més peticions que anys anteriors”, tot i que caldrà esperar a l’última setmana de juny per conèixer la xifra total d’inscrits.

L’activitat del CE Altafulla no s’atura ni per l’estiu. Després de l’Altafulla Summer Trophy i el Campus de Tecnificació Alberto Benito, la junta directiva es posarà mans a la feina per preparar la nova temporada 2019-20 amb el primer equip masculí i femení, i l’Escola de Futbol Base.
Francesc Julià, president del CE Altafulla
Francesc Julià, president del CE Altafulla
Social
Et recomanem
Conferència “Ajuntaments, II República i G. Civil a Altafulla"
11 d'octubre a les 19:00h. a les antigues escoles Teresa Manero
Organitza: Centre d'Estudis d'Altafulla
Jornades Europees de Patrimoni
12 i 13 d'octubre de 10:00h. a 14:00h. a la Vil·la dels Munts
Organitza: MNAT
Contacontes "Visca la meva biblioteca!" i berenar
17 d'octubre a les 17:00h. a la Biblioteca
A càrrec d'Eugènia González
Projecció de la pel·lícula "Temporada de caza"
18 d'octubre a les 20:00h. a les antigues escoles Teresa Manero
Organitza: Cineclub Altafulla Link