Esports
Foto: Atletes d'Altafulla
18 de juny del 2019
Nova exhibició d’equip dels Atletes d’Altafulla en la Trail del Vendrell
Les corredores de l’equip assoleixen grans resultats en la seva categoria amb Núria Pagès i Arantxa Abillar fent 1a i 4a veterana, i Sara Garcia fent 3a màster
Els Atletes d’Altafulla ha tornat a la Lliga Trail TGN Nord per la porta gran. Els altafullencs han estat l’equip que més participants en la Trail del Vendrell amb un total de deu corredors, la qual cosa li permetrà seguir liderant la classificació per equips una vegada s’hagin comptabilitzat els resultats de la prova disputada a la capital del Baix Penedès.

Miquel Sánchez, responsable de la secció Trail dels Atletes d’Altafulla, ha destacat la gran participació de l’equip i els bons resultats que han obtingut la majoria dels corredors.

Marc Llebaria ha tornat a firmar el millor resultat de l’equip fent 11è amb un temps d’1 hora i 54 segons. Per darrere d’ell, Joan Palazon ha estat 36è i Sergi Planes 37è. El primer ha fet una marca d’1 hora, 9 minuts i 13 segons, i el segon una d’1 hora, 9 minuts i 23 segons.

També cal destacar el gran paper de les fèmines. I és que Núria Pagès ha estat la 1a veterana després d’acabar 89a amb un temps d’1 hora, 18 minuts i 41 segons. Mentre que Arantxa Abillar ha estat la 4a veterana creuant la línia de meta en la 132a posició. El seu temps, 1 hora, 28 minuts i 9 segons. Per la seva part, Sara Garcia ha assolit la 151a plaça i ha estat la 3a màster amb un registre d’1 hora, 33 minuts i 20 segons.

Els altres atletes que han participat són Teo Rubiano, 45è amb un temps d’1 hora, 11 minuts i 32 segons; Jesús Archidona, 120è, amb 1 hora, 24 minuts i 45 segons; i Jordi Sedó, 133è amb 1 hora, 28 minuts i 19 segons.

La pròxima cita dels Atletes d’Altafulla serà aquest diumenge 23 de juny en la Cursa Trail de l’Albiol, la novena prova de la Lliga Trail TGN Nord. Els participants hauran de completar un recorregut de 12 quilòmetres en un dels entorns més emblemàtics de la competició, com així ho reconeix Miquel Sánchez.

Després de l’Albiol, la competició farà l’última parada del mes de juny a l’Arbolí el pròxim diumenge 30 de juny. Després, els corredors tindran tres setmanes de descans abans d’encarar la següent cita, la Cursa d’Iniciació al Trail de Creixell el 21 de juliol.
Miquel Sánchez, responsable secció Trail
Miquel Sánchez, responsable secció Trail
Social
Et recomanem
Conferència “Ajuntaments, II República i G. Civil a Altafulla"
11 d'octubre a les 19:00h. a les antigues escoles Teresa Manero
Organitza: Centre d'Estudis d'Altafulla
Jornades Europees de Patrimoni
12 i 13 d'octubre de 10:00h. a 14:00h. a la Vil·la dels Munts
Organitza: MNAT
Contacontes "Visca la meva biblioteca!" i berenar
17 d'octubre a les 17:00h. a la Biblioteca
A càrrec d'Eugènia González
Projecció de la pel·lícula "Temporada de caza"
18 d'octubre a les 20:00h. a les antigues escoles Teresa Manero
Organitza: Cineclub Altafulla Link