Esports
Foto: Catania BS
18 de juny del 2019
El Catania de Llorenç Gómez lidera la Serie A amb una primera etapa brillant
El Nápoles d’Eduard Suárez és el tercer en discòrdia amb 6 punts, mentre que el Terracina d’Eliott Monoud és 7è amb 3 unitats
La lliga italiana ha començat amb superioritat molt gran del Catania de Llorenç Gómez sobre els tres rivals als quals s’ha enfrontat en la primera etapa de la competició. Ni el Nápoles d’Eduard Suárez ha estat rival per l’equip de Sicília, que ha marcat 38 gols i només n’ha encaixat 7.

En el partit inaugural, el Catania va guanyar l’Sport Club Palazzolo per 9 gols a 2. Gómez no va marcar cap gol, però sí que ho faria contra el Nápoles de Suárez en un partit que va acabar amb el mateix resultat. En el tercer i últim compromís, els rossazzurri van firmar la golejada més impactant de la primera etapa imposant-se per 20 a 3 al Canalicchio amb cinc gols del millor jugador del món del 2018.

Per la seva part, el Nápoles va aconseguir 6 punts de 9 possibles. En la primera jornada va vèncer el Canalicchio per 10 a 2, amb dos gols d’Eduard Suárez. L’autor del millor gol del 2018 va marcar un gol en la derrota contra el Catania, i dos més en la victòria davant l’Ecosistem per 11 a 3.

Quant al Terracina d’Eliott Mounoud, només va aconseguir una victòria de tres possibles. En la primera jornada va caure contra el Pisa per un marcador ajustat de 5 a 6. El porter torrenc va marcar un dels gols del conjunt de la Latina, fet que repetiria en la derrota de l’última jornada contra el Sambenedettese per 2 a 4.

L’únic partit que va guanyar el Terracina va ser contra GLS du Mari en la segona jornada amb un marcador de 4 a 2.

Amb aquests resultats, el Catania és líder de la Serie A amb 9 punts, els mateixos que té el Viareggio en el segon lloc. El Nápoles és el tercer en discòrdia amb 6 punts, mentre que el Terracina és 7è amb 3 unitats.

La segona etapa del campionat italià es jugarà del 12 al 14 de juliol, just després que la Selecció Espanyola de Llorenç Gómez, Eduard Suárez i Adrián Frutos hagi disputat els II Jocs Europeus de Minsk. El duel més llaminer serà el Catania-Viareggio de la cinquena jornada, que es jugarà el dissabte 13 de juliol.
Social
Et recomanem
Conferència “Ajuntaments, II República i G. Civil a Altafulla"
11 d'octubre a les 19:00h. a les antigues escoles Teresa Manero
Organitza: Centre d'Estudis d'Altafulla
Jornades Europees de Patrimoni
12 i 13 d'octubre de 10:00h. a 14:00h. a la Vil·la dels Munts
Organitza: MNAT
Contacontes "Visca la meva biblioteca!" i berenar
17 d'octubre a les 17:00h. a la Biblioteca
A càrrec d'Eugènia González
Projecció de la pel·lícula "Temporada de caza"
18 d'octubre a les 20:00h. a les antigues escoles Teresa Manero
Organitza: Cineclub Altafulla Link