Esports
Foto: Nàstic de Tarragona
18 de juny del 2019
El Nàstic presenta a Xavi Bartolo com a nou entrenador
El nou tècnic té molt clar que “hem d’intentar fer compatible l’ascens i el projecte” aquesta primera temporada
Tot a punt perquè el Nàstic de Tarragona miri definitivament a la temporada 2019-20. Després de la presentació de Sergi Parès i el nou projecte esportiu a llarg termini, només quedava presentar oficialment a Xavi Bartolo com a màxim responsable de la banqueta del primer equip. Una vegada s’ha fet aquest darrer pas, no hi ha res que obligui a mirar al passat, excepte per ser conscients de les coses que s’han fet malament i les conseqüències (fatals) que han tingut en el vessant esportiu i econòmic del club.

Per tant, els nous responsables de l’àrea esportiva treballaran per trobar l’equilibri entre la necessitat de tornar immediatament al futbol professional i la viabilitat del seu projecte perquè no es torci abans de temps. “Hem d’intentar fer compatible l’ascens i el projecte” aquesta primera temporada, ha sentenciat.

La situació actual després del descens és un dels punts que ha repassat el nou entrenador grana, reconeixent que en aquestes temporades “s’ha perdut l’etiqueta d’equip guanyador i això, en una entitat com aquesta, no pot ser”. Sense fugir de la dificultat que comporta recuperar la plaça a la categoria de plata en un campionat amb 80 equips i on només pugen quatre, Bartolo afronta el repte sense cap mena de por i té confiança cega en construir un projecte ambiciós a l’altura de l’entitat.

Per aconseguir-ho, és imperatiu dissenyar una plantilla potent. I en això porten treballant moltes setmanes la direcció esportiva, encapçalada per Sergi Parès, i Xavi Bartolo. El mercat d’estiu dels grana se centrarà en els millors jugadors de la categoria i en els joves del planter, alguns dels quals ja han estat importants en la present temporada.

Tot i que l’objectiu prioritari és l’ascens, un dels criteris a l’hora de fitxar és que els jugadors que arribin a Tarragona puguin tenir un llarg recorregut en l’equip per crear aquell sentiment de pertinença del qual parlava Parès en la seva presentació. També, que puguin ser protagonistes d’un traspàs potencial que deixi una bona suma de diners a les arques del club.

Una vegada han estat presentats el director esportiu i l’entrenador, és hora que comencin a arribar els fitxatges. Els primers podrien fer-ho aquesta setmana, perquè hi ha diverses negociacions avançades. L’objectiu és tenir la major part de la plantilla feta per iniciar la pretemporada.
Xavi Bartolo, entrenador del Nàstic
Xavi Bartolo, entrenador del Nàstic
Xavi Bartolo, entrenador del Nàstic
Social
Et recomanem
Conferència “Ajuntaments, II República i G. Civil a Altafulla"
11 d'octubre a les 19:00h. a les antigues escoles Teresa Manero
Organitza: Centre d'Estudis d'Altafulla
Jornades Europees de Patrimoni
12 i 13 d'octubre de 10:00h. a 14:00h. a la Vil·la dels Munts
Organitza: MNAT
Contacontes "Visca la meva biblioteca!" i berenar
17 d'octubre a les 17:00h. a la Biblioteca
A càrrec d'Eugènia González
Projecció de la pel·lícula "Temporada de caza"
18 d'octubre a les 20:00h. a les antigues escoles Teresa Manero
Organitza: Cineclub Altafulla Link