Esports
Foto: CE Altafulla (Jèssica Colomina)
19 de juny del 2019
El Cadet A del CE Altafulla demostra el bon nivell de la pedrera amb el subcampionat
Ismael El Hamdouni ha estat el màxim golejador de l’equip i el tercer de la categoria amb 35 gols
El millor equip de les categories de Futbol 11 de l’Escola de Futbol del CE Altafulla ha estat el Cadet A. Com a mínim pel que fa als resultats, perquè ha assolit la segona posició del Grup 12 de Segona Divisió després de competir tota la temporada contra l’EFB Calafell i el CD La Floresta.

L’equip dirigit per Xavier Liarte, que va haver de renunciar al càrrec en la segona volta per motius laborals, i José María Pinto, ha sumat un total de 61 punts amb un balanç de 20 victòries, 1 empat i 6 derrotes. El Calafell ha fet la mateixa puntuació, però la diferència de gols individual li ha permès al conjunt groc-i-negre quedar per davant (8-6).

La Floresta i l’Icomar han estat els dos únics equips que l’han aconseguit guanyar els dos partits. Per contra, el campió del grup i nou equip de Primera Divisió, l’Escola Sant Pere i Sant Pau, va ser testimoni directe d’una de les gestes més importants del conjunt altafullenc aquesta temporada. Una dobleta d’Ismael El Hamdouni va permetre l’Altafulla derrotar l’equip del nord de Tarragona per 2 a 1 en el partit corresponent a la 24a jornada.

El davanter ha estat el jugador més determinant de l’equip amb 35 gols, un registre que li ha permès pujar al tercer esgraó de la taula de golejadors. Els calafellencs Anuar Kerzazi i David Mira han estat el primer i el segon màxim golejador amb 40 i 37 gols, respectivament. En el bàndol groc-i-negre, Àngel Segura i Hugo Lorente han estat els altres dos artillers marcant 19 i 14 gols.

El CE Altafulla està pendent d’un possible ascens compensat per pujar de categoria, tot i que el més probable és que no es produeixi. Tot i això, els jugadors del Cadet A poden estar orgullosos de la temporada que han fet, perquè més enllà d’ascendir o no, han demostrat que la pedrera groc-i-negre té un gran futur.

No ens podem oblidar dels nois del Cadet B que van jugar en el Grup 13 de la mateixa categoria fins a la 21a jornada. La plantilla, formada per jugadors de primer any, era molt reduïda i això va minvar les seves opcions de competir. Després de no sumar cap punt, es va decidir retirar l’equip.
Social
Et recomanem
Festival Altacústic
18, 19 i 20 de juliol a la Vila Closa
Més informació a www.altacustic.cat
Correfoc dels Diables d'Altafulla i els Diables de la Canonja
20 de juliol a les 22:30h. des de la plaça Consolat de Mar
Organitza: Grup de Diables d'Altafulla
Concurs de Castells de Sorra
27 de juliol a les 11:00h. davant del Club Marítim
Bases i inscripcions a l'Oficina de Turisme
Classes de pilates, ioga i txí-kung
De dilluns a divendres cada matí a la platja d'Altafulla
Organitza: Ajuntament d'Altafulla