Esports
Foto: Barcelona Atletisme Club
19 de juny del 2019
Marta Camps guanya el Campionat de Catalunya de Clubs Màster amb el Barcelona Atletisme
L’altafullenca queda segona en la prova dels 800 metres però aconsegueix la major puntuació; Antònia Royo assoleix la 4a posició amb el CA Tarragona amb una actuació individual molt positiva
Marta Camps va assolir un nou èxit esportiu al proclamar-se campiona amb el Barcelona Atletisme en el Campionat de Catalunya de Clubs Màster que es va disputar a Castellar del Vallès el passat diumenge 16 de juny.

L’equip barceloní va quedar primer amb 51 punts, nou més que el segon, l’Avinent Manresa, i disset més que el tercer, el CA Granollers. El CA Tarragona en el qual competeix la també altafullenca Antònia Royo, ha quedat quart amb 33 punts per davant del GA Lluïsos Mataró i el Pratenc AA.

Marta Camps va ser partícip de la victòria del seu equip amb un segon lloc en la prova dels 800 metres i un temps de 2 minuts, 24 segons i 75 centèsimes. El fet de ser l’atleta de major edat de la prova, però, li va atorgar un coeficient de 87,01 amb el qual va aconseguir 6 punts, la major puntuació possible de la prova.

En declaracions a Altafulla Ràdio, l’atleta del Barcelona Atletisme ha reconegut que està molt contenta per la marca aconseguida i les bones sensacions que va tenir durant la cursa. Els seus pròxims objectius són els campionats d’Espanya.

Antònia Royo va patir un cas similar al de la seva veïna Marta Camps en els 1.500 metres. En el seu cas, va quedar sisena amb un temps de 6 minuts, 2 segons i 55 centèsimes, i per edat, va obtenir un coeficient de 80,39 que el va conduir als 6 punts.

Tot seguit, va participar en el 4x100 relleus, assolint el quart lloc juntament amb Patricia Amador, Pilar Fernández i Marisa Pradillo. Amb tot plegat, Royo fa una valoració molt positiva a escala individual i col·lectiva, com així ha reconegut als micròfons d’Altafulla Ràdio.

El següent repte de les altafullenques serà el Campionat d’Espanya Màster que es disputarà a Sagunt (València). Marta Camps participarà en els 800 metres i els 1.500 metres, mentre que Antònia Royo competirà en la prova dels 2.000 obstacles i molt probablement en el 4x100 relleus.
Marta Camps, atleta
Antònia Royo, atleta
Social
Et recomanem
Presentació del Pla de Gestió de la Platja d'Altafulla
29 de febrer a les 10:00h. a la sala de plens de l'Ajuntament
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Visites guiades al Castell d'Altafulla
29 de febrer de 10:00h. a 14:00h.
Informació i reserves a l’Oficina de Turisme d’Altafulla
Jornada de voluntariat forestal
29 de febrer a les 10:00h. a la Finca Canyadell
Organitza: Gepec
8-M: Dia Internacional de les Dones
Durant tot el mes de març
Consulta el programa sencer a www.altafulla.cat