Esports
Foto: Anna Ortiz
20 de juny del 2019
Anna Ortiz i Alexandra Torralba cerquen la segona victòria en el Circuit de Menors de Pàdel Nacional
L’altafullenca i la palista d’Hostalric vénen de quedar subcampiones en la primera prova a Salamanca i campiones en la segona prova a Màlaga
L’altafullenca Anna Ortiz i la seva inseparable companya, Alexandra Torralba, disputen a partir d’aquest divendres 21 de juny el TyC Premium 3 del Circuit de Menors de la Federació Espanyola de Pàdel que se celebra a Càceres (Extremadura) fins al diumenge 23 de juny.

Les dues arriben com a primeres caps de sèrie amb 10.427 punts després de quedar subcampiones en la primera prova a Salamanca i campiones en la segona prova a Màlaga. Per tant, són les rivals a batre en el Peru Cáceres Wellness.

Ortiz i Torralba debuten en els vuitens de final del torneig aquest divendres, a dos quarts de 9 del vespre, contra la parella catalana formada per Ana Domínguez i Alba Gallardo. Si guanyen, les seves rivals en el duel de quarts de final, que es jugarà el dissabte a les 12 del migdia, sortiran de l’enfrontament entre les parelles Maria Teresa Morñigo - Maria Marcos i Natalia Molinilla - Ainize Santamaría.

Les segones caps de sèrie, les madrilenyes Claudia Jensen i Noemí Aguilar, van per l’altra part del quadre. Per tant, Ortiz i Torralba només jugarien contra elles en la gran final. Cal recordar que ja es van enfrontar en el TyC Premium 2 que va tenir lloc a Màlaga en un partit que van guanyar l’altafullenca i la palista d’Hostalric.
Social
Et recomanem
Presentació del Pla de Gestió de la Platja d'Altafulla
29 de febrer a les 10:00h. a la sala de plens de l'Ajuntament
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Visites guiades al Castell d'Altafulla
29 de febrer de 10:00h. a 14:00h.
Informació i reserves a l’Oficina de Turisme d’Altafulla
Jornada de voluntariat forestal
29 de febrer a les 10:00h. a la Finca Canyadell
Organitza: Gepec
8-M: Dia Internacional de les Dones
Durant tot el mes de març
Consulta el programa sencer a www.altafulla.cat