Esports
Foto: Lizards de Torredembarra
20 de juny del 2019
Els Lizards de Torredembarra participen en el I Torneig de Flag Football de Sant Vicenç dels Horts
Els torrencs afronten l’última cita abans de viatjar a Madrid per cloure la temporada amb la seva participació en l’Iberian Bowl
Nou compromís amistós per als Lizards de Torredembarra, que aquest dissabte 22 de juny es desplaçaran fins a la comarca del Baix Llobregat per disputar el I Torneig de Flag Football a Sant Vicenç dels Horts que organitzen els Mamuts de Garrossa, l’equip de la localitat.

Lluís Pérez, president dels Lizards, ha explicat als micròfons d’Altafulla Ràdio que aquest torneig és de caràcter solidari i que la inscripció per participar es paga amb 10 kg de menjar, que aniran destinats a Càritas. La proposta ha tingut una molt bona acollida per part dels equips de la zona.

Els llangardaixos grocs coincidiran amb alguns dels millors equips del Flag Football com els Barcelona Pagesos, campions de Catalunya i d’Espanya, i altres esquadres la dels Sant Cugat Pagesos, els Terrassa Reds, els Barcelona Uroloki i els Caldes de Montbui Gladiators.

Aquest serà l’últim torneig dels Lizards de Torredembarra abans de viatjar a Madrid per disputar la 3a edició de l’Iberian Bowl, on jugaran contra diversos equips nacionals i de Portugal. D’aquesta manera, els torrencs posaran punt final a una bona temporada, amb la mirada posada a la seva estrena en competició oficial el pròxim mes de setembre.

El I Torneig de Flag Football de Sant Vicenç dels Horts es disputarà aquest dissabte 22 de juny, des de les 10 del matí fins a les 6 de la tarda, al Camp Municipal de “La Barruana”.
Lluís Pérez, president dels Lizards de Torredembarra
Lluís Pérez, president dels Lizards de Torredembarra
Social
Et recomanem
Festival Altacústic
18, 19 i 20 de juliol a la Vila Closa
Més informació a www.altacustic.cat
Correfoc dels Diables d'Altafulla i els Diables de la Canonja
20 de juliol a les 22:30h. des de la plaça Consolat de Mar
Organitza: Grup de Diables d'Altafulla
Concurs de Castells de Sorra
27 de juliol a les 11:00h. davant del Club Marítim
Bases i inscripcions a l'Oficina de Turisme
Classes de pilates, ioga i txí-kung
De dilluns a divendres cada matí a la platja d'Altafulla
Organitza: Ajuntament d'Altafulla