Esports
Foto: Lizards de Torredembarra
20 de juny del 2019
Els Lizards de Torredembarra participen en el I Torneig de Flag Football de Sant Vicenç dels Horts
Els torrencs afronten l’última cita abans de viatjar a Madrid per cloure la temporada amb la seva participació en l’Iberian Bowl
Nou compromís amistós per als Lizards de Torredembarra, que aquest dissabte 22 de juny es desplaçaran fins a la comarca del Baix Llobregat per disputar el I Torneig de Flag Football a Sant Vicenç dels Horts que organitzen els Mamuts de Garrossa, l’equip de la localitat.

Lluís Pérez, president dels Lizards, ha explicat als micròfons d’Altafulla Ràdio que aquest torneig és de caràcter solidari i que la inscripció per participar es paga amb 10 kg de menjar, que aniran destinats a Càritas. La proposta ha tingut una molt bona acollida per part dels equips de la zona.

Els llangardaixos grocs coincidiran amb alguns dels millors equips del Flag Football com els Barcelona Pagesos, campions de Catalunya i d’Espanya, i altres esquadres la dels Sant Cugat Pagesos, els Terrassa Reds, els Barcelona Uroloki i els Caldes de Montbui Gladiators.

Aquest serà l’últim torneig dels Lizards de Torredembarra abans de viatjar a Madrid per disputar la 3a edició de l’Iberian Bowl, on jugaran contra diversos equips nacionals i de Portugal. D’aquesta manera, els torrencs posaran punt final a una bona temporada, amb la mirada posada a la seva estrena en competició oficial el pròxim mes de setembre.

El I Torneig de Flag Football de Sant Vicenç dels Horts es disputarà aquest dissabte 22 de juny, des de les 10 del matí fins a les 6 de la tarda, al Camp Municipal de “La Barruana”.
Lluís Pérez, president dels Lizards de Torredembarra
Lluís Pérez, president dels Lizards de Torredembarra
Social
Et recomanem
Presentació del Pla de Gestió de la Platja d'Altafulla
29 de febrer a les 10:00h. a la sala de plens de l'Ajuntament
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Visites guiades al Castell d'Altafulla
29 de febrer de 10:00h. a 14:00h.
Informació i reserves a l’Oficina de Turisme d’Altafulla
Jornada de voluntariat forestal
29 de febrer a les 10:00h. a la Finca Canyadell
Organitza: Gepec
8-M: Dia Internacional de les Dones
Durant tot el mes de març
Consulta el programa sencer a www.altafulla.cat