Esports
Foto: Nàstic de Tarragona
20 de juny del 2019
El Nàstic començarà la pretemporada el 15 de juliol
L’equip de Xavi Bartolo viatjarà a La Vall d’en Bas (Olot) per realitzar un stage de preparació; el Trofeu Ciutat de Tarragona, el 3 d’agost contra el Real Zaragoza
El Nàstic de Tarragona ja té data per començar la pretemporada. Serà el dilluns 15 de juliol quan els jugadors es posin a les ordres del nou tècnic, Xavi Bartolo, per iniciar la preparació de cara al curs 2019-20 en el qual l’objectiu prioritari serà tornar al futbol professional.

Els primers entrenaments, amb sessions de matí i tarda, tindran lloc a les instal·lacions del Nou Estadi. Com és habitual en les últimes temporades, l’equip seguirà la seva preparació a La Vall d’en Bas (Olot) en les instal·lacions de Royalverd, l’empresa de jardineria que s’encarrega de la gespa del coliseu grana i de l’annex.

El conjunt tarragoní estarà cinc dies a la capital de la Garrotxa, des del diumenge 21 fins al divendres 26 de juliol. En aquest període jugarà diversos partits de preparació amb alguns equips locals o amb altres equips que també estiguin d’stage. De moment, l’únic amistós que hi ha confirmat és el Trofeu Ciutat de Tarragona contra el Real Zaragoza. La cita, que ja s’ha convertit en un clàssic de l’estiu, tindrà lloc el dissabte 3 d’agost al Nou Estadi.

La pretemporada del Nàstic durarà sis setmanes abans que comenci la competició oficial a la Segona Divisió Bel cap de setmana del 24 i 25 d’agost.
Social
Et recomanem
Arribada de Sa Majestat Carnestoltes
20 de febrer a les 20:15h. des del carrer de l'Hostal
Amb cercavila, xaranga, degustació de truites i música
1a Rua de Carnaval
22 de febrer a les 21:00h. des del carrer de la Bassa
I tot seguit, Ball a l'envelat del Comunidor
2a Rua de Carnaval
23 de febrer a les 17:00h. des del carrer de la Bassa
I en acabar, Guerra del Confeti a la plaça del Pou
Enterrament de la sardina
26 de febrer a les 20:15h. des del carrer de l'Hostal
Amb la participació del Grup de Diables d'Altafulla