26 de juny del 2019
Els Atletes d’Altafulla, l’equip amb més participants a la Cursa Trail de l’Albiol
Marc Llebaria i Núria Pagès acaben primers en la categoria Sènior Masculí i Veterà Femení respectivament
Els Atletes d’Altafulla van tornar a repetir una gran actuació a la Cursa Trail de l’Albiol que va tenir lloc el passat diumenge 23 de juny. La cita a la comarca del Baix Camp, la vuitena de la Lliga Trail TGN Nord, va ser la segona de les tres proves que se celebren aquest mes de juny.

Els altafullencs van rebre el premi a l’equip amb més participants, amb un total de cinc
corredors. Aquest fet ja va sent habitual en les últimes proves, com també ho va ser en la segona edició del 2018.

En l’àmbit individual, la competició va ser molt positiva perquè dos dels atletes van acabar primers de la seva categoria. D’una banda, Marc Llebaria va fer 4t absolut i 1r de la categoria Sènior amb un temps d’1 hora, 24 minuts i 34 segons. Mentre que Núria Pagès va fer 32a en la classificació general i 1a de la categoria Veterà Femení amb una marca d’1 hora, 46 minuts i 8 segons.

Pel que fa als altres corredors, Teo Rubiano va ser 51è amb un temps d’1 hora, 59 minuts i 39 segons; Jesús Archidona, 74è amb 2 hores, 19 minuts i 24 segons; i Helena Ferré, 75a amb 2 hores, 23 minuts i 26 segons.

Tot i que encara no s’han establert les puntuacions definitives de la Cursa Trail de l’Albiol, els Atletes d’Altafulla seguiran una setmana més al capdavant de la classificació per equips de la Lliga Trail TGN Nord.

El pròxim repte dels altafullencs és la Cursa Trail de l’Arbolí (Baix Camp) que se celebra aquest diumenge 30 de juny. La prova començarà a un quart de 10 del matí i té un recorregut de 13,7 quilòmetres i 568 metres de desnivell positiu. Els corredors tindran tres avituallaments en els quilòmetres 4,1, 9,8 i 11,9 per hidratar-se amb aigua, coca-cola o aquarius, i agafar forces amb plàtans i altres fruites, fruits secs, galetes i codony.

Després d’aquesta cursa, la Lliga Trail TGN Nord tornarà a fer una aturada de tres setmanes abans de reprendre l’activitat el diumenge 21 de juliol amb la Cursa Iniciació al Trail de Creixell.