Esports
Foto: Atletes d'Altafulla
26 de juny del 2019
Els Atletes d’Altafulla, l’equip amb més participants a la Cursa Trail de l’Albiol
Marc Llebaria i Núria Pagès acaben primers en la categoria Sènior Masculí i Veterà Femení respectivament
Els Atletes d’Altafulla van tornar a repetir una gran actuació a la Cursa Trail de l’Albiol que va tenir lloc el passat diumenge 23 de juny. La cita a la comarca del Baix Camp, la vuitena de la Lliga Trail TGN Nord, va ser la segona de les tres proves que se celebren aquest mes de juny.

Els altafullencs van rebre el premi a l’equip amb més participants, amb un total de cinc
corredors. Aquest fet ja va sent habitual en les últimes proves, com també ho va ser en la segona edició del 2018.

En l’àmbit individual, la competició va ser molt positiva perquè dos dels atletes van acabar primers de la seva categoria. D’una banda, Marc Llebaria va fer 4t absolut i 1r de la categoria Sènior amb un temps d’1 hora, 24 minuts i 34 segons. Mentre que Núria Pagès va fer 32a en la classificació general i 1a de la categoria Veterà Femení amb una marca d’1 hora, 46 minuts i 8 segons.

Pel que fa als altres corredors, Teo Rubiano va ser 51è amb un temps d’1 hora, 59 minuts i 39 segons; Jesús Archidona, 74è amb 2 hores, 19 minuts i 24 segons; i Helena Ferré, 75a amb 2 hores, 23 minuts i 26 segons.

Tot i que encara no s’han establert les puntuacions definitives de la Cursa Trail de l’Albiol, els Atletes d’Altafulla seguiran una setmana més al capdavant de la classificació per equips de la Lliga Trail TGN Nord.

El pròxim repte dels altafullencs és la Cursa Trail de l’Arbolí (Baix Camp) que se celebra aquest diumenge 30 de juny. La prova començarà a un quart de 10 del matí i té un recorregut de 13,7 quilòmetres i 568 metres de desnivell positiu. Els corredors tindran tres avituallaments en els quilòmetres 4,1, 9,8 i 11,9 per hidratar-se amb aigua, coca-cola o aquarius, i agafar forces amb plàtans i altres fruites, fruits secs, galetes i codony.

Després d’aquesta cursa, la Lliga Trail TGN Nord tornarà a fer una aturada de tres setmanes abans de reprendre l’activitat el diumenge 21 de juliol amb la Cursa Iniciació al Trail de Creixell.
Social
Et recomanem
Festival Altacústic
18, 19 i 20 de juliol a la Vila Closa
Més informació a www.altacustic.cat
Correfoc dels Diables d'Altafulla i els Diables de la Canonja
20 de juliol a les 22:30h. des de la plaça Consolat de Mar
Organitza: Grup de Diables d'Altafulla
Concurs de Castells de Sorra
27 de juliol a les 11:00h. davant del Club Marítim
Bases i inscripcions a l'Oficina de Turisme
Classes de pilates, ioga i txí-kung
De dilluns a divendres cada matí a la platja d'Altafulla
Organitza: Ajuntament d'Altafulla