Esports
Foto: Daniel Marzo
27 de juny del 2019
L’Elche s’interessa en el fitxatge de l’altafullenc Alberto Benito
El Zaragoza vol traspassar el jugador però l’equip valencià no contempla aquesta possibilitat i podria pagar un percentatge d’una futura venda
El futur d’Alberto Benito està cada vegada més lluny de La Romareda, com així informen els mitjans locals. L’altafullenc té un any més de contracte, però el Real Zaragoza vol alliberar-se de la seva fitxa, una de les més altes de la plantilla, i treure un benefici econòmic per la seva sortida. L’Elche és el club que ha mostrat més interès en la seva incorporació en els últims dies, després que el traspàs a l’AEK d’Atenes no prosperés.

La marxa de Manolo Jiménez com a màxim responsable de la banqueta del conjunt grec, amb la conseqüent arribada de Miguel Cardoso, ha estat el factor decisiu en la fallida de l’operació, perquè el tècnic portuguès ha apostat pel seu compatriota Paulinho Mota per reforçar el lateral dret.

Tot i que el Zaragoza espera aprofitar l’any de contracte que li resta a Alberto Benito per treure un benefici econòmic, l’Elche no té cap intenció de pagar un traspàs. Per tant, una de les vies que es contemplen és que el conjunt del Martínez Valero pagui un percentatge d’una futura venda del jugador altafullenc, com assegura el Periódico d’Aragón.

En els pròxims dies, els dos clubs haurien de desencallar l’operació. El que sí que és segur, però, és que Alberto Benito no continuarà a la disciplina del Real Zaragoza després d’haver arribat fa dues temporades des del Reus Deportiu. Les contínues lesions que l’han afectat aquesta temporada, i el bon rendiment de Julián Delmás, han fet que Víctor Fernández aposti per aquest últim perquè sigui el lateral titular la pròxima temporada.

El jugador ha aprofitat les vacances per tornar a Altafulla, on participarà en la 3a edició del Campus de Tecnificació que porta el seu nom i que organitza el CE Altafulla de l’1 al 26 de juliol.
Social
Et recomanem
Festival Altacústic
18, 19 i 20 de juliol a la Vila Closa
Més informació a www.altacustic.cat
Correfoc dels Diables d'Altafulla i els Diables de la Canonja
20 de juliol a les 22:30h. des de la plaça Consolat de Mar
Organitza: Grup de Diables d'Altafulla
Concurs de Castells de Sorra
27 de juliol a les 11:00h. davant del Club Marítim
Bases i inscripcions a l'Oficina de Turisme
Classes de pilates, ioga i txí-kung
De dilluns a divendres cada matí a la platja d'Altafulla
Organitza: Ajuntament d'Altafulla