Esports
Foto: CE Altafulla
01 de juliol del 2019
El CE Altafulla inicia el 4t Campus de Tecnificació Alberto Benito amb 30 participants
La canalla realitzarà moltes activitats com la Masterclass de Futbol Platja, o les visites a la piscina i al Planeta Màgic
El CE Altafulla ha donat el tret de sortida al 4t Campus de Tecnificació Alberto Benito aquest dilluns 1 de juliol amb un total de 30 participants. La cita, que s’allargarà fins al divendres 26 del mateix mes, compta amb un bon grapat de nens que procedeixen del Baix Gaià, als quals cal afegir la canalla del club i que resideix a Altafulla.

La junta directiva de l’entitat groc-i-negre està molt contenta de la resposta que ha tingut aquesta nova edició, com així ho ha reconegut el president, Francesc Julià, als micròfons d’Altafulla Ràdio. I és que el volum alt de participació ha permès dividir els participants en quatre grups, la qual cosa els beneficia a l’hora de fer una tecnificació més acurada segons la franja d’edat.

Durant les pròximes quatre setmanes, els nens gaudiran de diverses activitats. Més enllà de les de tecnificació de futbol, realitzaran una ‘Masterclass’ de Futbol Platja a càrrec del CFP Torredembarra, visites a la piscina, excursions al Planeta Màgic, entre d’altres.

Les sessions més esperades per la canalla, però, són en les que participi el futbolista professional d’Altafulla, Alberto Benito. El nou jugador de l’Albacete Balompié està de vacances fora del municipi, però la seva intenció és visitar dos dies als nens del Campus de Tecnificació que porta el seu nom, com explica el president del club, Francesc Julià.

Tots aquells que estiguin interessats a inscriure’s en el 4t Campus de Tecnificació Alberto Benito que organitza el CE Altafulla poden demanar més informació o materialitzar la seva inscripció al correu cealtafulla@gmail.com o adreçar-se al bar de l’estadi.
Francesc Julià, president del CE Altafulla
Francesc Julià, president del CE Altafulla
Social
Et recomanem
Escape room educatiu sobre el canvi climàtic
16 de novembre a les 16:30h. al Centre d'Entitats
Organitza: Ambiens
VIII Cross del Roquissar
17 de novembre a les 10:30h. a l'escola El Roquissar
Organitza: AMPA i Escola El Roquissar
XVI Baixada de Trastos
17 de novembre a les 11:00h. des de l'ermita de Sant Antoni
Organitza: Grup de Diables d'Altafulla
Festa Major de Sant Martí 2019
De l'1 al 17 de novembre
Consulta el programa sencer a www.altafulla.cat