Esports
Foto: CE El Catllar
02 de juliol del 2019
Àlex González entrenarà el Catllar a Primera Catalana
El club aposta per la continuïtat del bloc que ha aconseguit l’ascens a la màxima categoria del futbol català i incorporarà entre set i vuit jugadors que li atorguin el salt de qualitat per competir amb garanties
La junta directiva del Club Esportiu El Catllar té ben clar quin és el full de ruta a seguir després d’assolir l’inesperat, i merescut, ascens a Primera Catalana. Aquest no és cap altre que seguir posant el projecte en les mans del cos tècnic encapçalat per Àlex González.

El catllarenc va arribar l’estiu passat per substituir José Mora, el tècnic de l’ascens a Segona Catalana, i per encetar la seva carrera com a primer entrenador. Els resultats han estat immillorables si tenim en compte que l’objectiu de l’equip era la permanència, i per això és de justícia que segueixi dirigint l’equip en la màxima categoria del futbol català.

De fet, el president del club, Xavier Roch, reconeix que ja existia un acord entre el club i l’entrenador per renovar el seu compromís si l’equip aconseguia pujar de categoria. Després, les dues parts ho han posat tot de la seva part per materialitzar-lo.

Per la seva part, Àlex González s’ha mostrat molt content de seguir al Catllar, “l’únic club en el qual volia estar, i que ha fet l’esforç per jugar a Primera Catalana”, assegura a Altafulla Ràdio. Tanmateix, reconeix que té ganes de començar a treballar per al nou curs, en el qual disposarà d’un planter amb un bon gruix del grup que ha assolit l’ascens, i que es reforçarà amb diversos jugadors que li han de permetre fer el salt de qualitat per competir en la màxima categoria del futbol català.

Els jugadors que han renovat el seu compromís amb el club són Cesc Armengol, Jaume Pedra, Marc Tarragón, Ignasi Abello, Jordi Prades, Alex Pedrosa, Raúl i Denis Coch. La junta directiva segueix negociant la continuïtat d’altres jugadors, mentre que ja ha tancat fins a cinc fitxatges que es donaran a conèixer en els pròxims dies.

El Catllar començarà la pretemporada el divendres 26 de juliol per preparar el seu retorn a Primera Catalana quatre temporades després.
Xavier Roch, president del Catllar
Àlex González, entrenador del Catllar
Àlex González, entrenador del Catllar
Social
Et recomanem
Festival Altacústic
18, 19 i 20 de juliol a la Vila Closa
Més informació a www.altacustic.cat
Correfoc dels Diables d'Altafulla i els Diables de la Canonja
20 de juliol a les 22:30h. des de la plaça Consolat de Mar
Organitza: Grup de Diables d'Altafulla
Concurs de Castells de Sorra
27 de juliol a les 11:00h. davant del Club Marítim
Bases i inscripcions a l'Oficina de Turisme
Classes de pilates, ioga i txí-kung
De dilluns a divendres cada matí a la platja d'Altafulla
Organitza: Ajuntament d'Altafulla