Esports
Foto: Eliott Mounoud
02 de juliol del 2019
Eliott Mounoud, Eduard Suárez i Adrián Frutos es proclamen campions de la Lliga Espanyola i la Copa de la RFEF amb el Levante
El conjunt valencià supera el Cádiz i el San Francisco en el duel final d’ambdues competicions tot i les diverses baixes pels compromisos internacionals
El Levante ha aconseguit un doblet espectacular proclamant-se campió de la Lliga Espanyola i la Copa de la RFEF de Futbol Platja, i ho ha fet amb el torrenc Eliott Mounoud defensant la seva porteria. Eduard Suárez i Adrián Frutos han estat partícips de l’èxit del conjunt valencià, perquè tot i no haver disputat l’última etapa i el torneig de Copa pels seus compromisos amb el combinat nacional, sí que han jugat la major part del campionat domèstic.

El Levante arribava com a líder a l’última etapa, i ha mantingut la seva condició amb quatre victòries en el mateix nombre de partits. En el primer va vèncer el Melistar de Melilla per 2 a 4; en el segon a l’AIS Playas de San Javier per 9 a 6; en el tercer al Recreativo de Huelva per 3 a 5; i en l’últim i decisiu al Cádiz, subcampió del torneig, per 3 a 1.

Pel que fa a la Copa de la RFEF, el Levante va superar la fase de grups amb una victòria contra Bala Azul (6-2) i un empat davant el San Francisco (4-4), amb el qual es retrobaria en la gran final. En els quarts de final va golejar el Fuensalida per 11 gols a 0 i en les semifinals va fer el mateix contra el Roses Platja, tot i que per un marcador de 9 a 4.

En la final davant el San Francisco van guanyar par 4 a 1 amb dos gols de Pablo Pérez, i un d’Iván Latorre i Salvatore Sanfilippo. D’aquesta manera, el Levante ha obtingut un doblet històric amb la participació activa dels torrencs Eliott Mounoud, Eduard Suárez i Adrián Frutos, que segueixen ampliant el seu palmarès com a jugadors de futbol platja.
Social
Et recomanem
Festival Altacústic
18, 19 i 20 de juliol a la Vila Closa
Més informació a www.altacustic.cat
Correfoc dels Diables d'Altafulla i els Diables de la Canonja
20 de juliol a les 22:30h. des de la plaça Consolat de Mar
Organitza: Grup de Diables d'Altafulla
Concurs de Castells de Sorra
27 de juliol a les 11:00h. davant del Club Marítim
Bases i inscripcions a l'Oficina de Turisme
Classes de pilates, ioga i txí-kung
De dilluns a divendres cada matí a la platja d'Altafulla
Organitza: Ajuntament d'Altafulla