Esports
Foto: Eliott Mounoud
02 de juliol del 2019
Eliott Mounoud, Eduard Suárez i Adrián Frutos es proclamen campions de la Lliga Espanyola i la Copa de la RFEF amb el Levante
El conjunt valencià supera el Cádiz i el San Francisco en el duel final d’ambdues competicions tot i les diverses baixes pels compromisos internacionals
El Levante ha aconseguit un doblet espectacular proclamant-se campió de la Lliga Espanyola i la Copa de la RFEF de Futbol Platja, i ho ha fet amb el torrenc Eliott Mounoud defensant la seva porteria. Eduard Suárez i Adrián Frutos han estat partícips de l’èxit del conjunt valencià, perquè tot i no haver disputat l’última etapa i el torneig de Copa pels seus compromisos amb el combinat nacional, sí que han jugat la major part del campionat domèstic.

El Levante arribava com a líder a l’última etapa, i ha mantingut la seva condició amb quatre victòries en el mateix nombre de partits. En el primer va vèncer el Melistar de Melilla per 2 a 4; en el segon a l’AIS Playas de San Javier per 9 a 6; en el tercer al Recreativo de Huelva per 3 a 5; i en l’últim i decisiu al Cádiz, subcampió del torneig, per 3 a 1.

Pel que fa a la Copa de la RFEF, el Levante va superar la fase de grups amb una victòria contra Bala Azul (6-2) i un empat davant el San Francisco (4-4), amb el qual es retrobaria en la gran final. En els quarts de final va golejar el Fuensalida per 11 gols a 0 i en les semifinals va fer el mateix contra el Roses Platja, tot i que per un marcador de 9 a 4.

En la final davant el San Francisco van guanyar par 4 a 1 amb dos gols de Pablo Pérez, i un d’Iván Latorre i Salvatore Sanfilippo. D’aquesta manera, el Levante ha obtingut un doblet històric amb la participació activa dels torrencs Eliott Mounoud, Eduard Suárez i Adrián Frutos, que segueixen ampliant el seu palmarès com a jugadors de futbol platja.
Social
Et recomanem
Conferència "Consells de guerra i repressió franquista a TGN"
18 d'octubre a les 19:00h. a la pallissa de l'Era del Senyor
Organitza: Centre d'Estudis d'Altafulla
Projecció de la pel·lícula "Temporada de caza"
18 d'octubre a les 20:00h. a les antigues escoles Teresa Manero
Organitza: Cineclub Altafulla Link
Concert d'Altafujazz amb "Maitia Trio i Joan Mas"
19 d'octubre a les 20:30h. a la pallissa de l'Era del Senyor
Organitza: OilJazz i Ajuntament d'Altafulla
Visita guiada al Castell d'Altafulla
26 d'octubre de 09:00h. a 13:00h. des de la porta reixada
Informació i reserves a l'Oficina de Turisme i al 977 651 426