Esports
Foto: Anna Ortiz
03 de juliol del 2019
La tenista Anna Ortiz, subcampiona en la cinquena prova del Rafa Nadal Tour a Alacant
L’altafullenca realitza un gran torneig derrotant a dues de les rivals que té per sobre en el rànquing i cau en la gran final contra María García per un doble 6/0
La tenista Anna Ortiz va proclamar-se subcampiona de la categoria Infantil en la cinquena prova del Circuit Rafa Nadal Tour, que va tenir lloc a Alacant del 24 al 29 de juny. L’altafullenca va assolir el millor resultat que mai havia obtingut en aquesta competició i se situa 7a en el rànquing general amb 270 punts.

Ortiz va debutar en els setzens de final contra Laura Mulero, a la qual va vèncer per 6/0 i 6/1. En els vuitens va derrotar Blanca Pico per un doble 6/3, i en els quarts de final va fer el mateix amb Silvia Alejo per 6/0 i 6/1.

La facilitat que havia tingut en aquestes eliminatòries va desaparèixer en les semifinals contra Cristina Sierra, conta qui va haver de remuntar després de perdre el primer set per 5/7. La tenista del Club Tenis Tarragona es va refer en el segon amb un 6/3, i va culminar la remuntada en el tercer amb un ajustadíssim 7/6.

L’altafullenca va arribar esgotada a la gran final, i María García, que també havia jugat a tres sets en l’altre semifinal, ho va aprofitar per derrotar-la amb un doble 6/0. Tot i aquest resultat, Ortiz va marxar d’Alacant amb la satisfacció d’haver guanyat a dues de les rivals que té per sobre en la classificació, i haver aconseguit el seu millor resultat en la competició.
Tall.AnnaOrtizSatisfeta.030719

La següent prova tindrà lloc a Bilbao del 20 al 28 de juliol. Abans, però, del 8 al 14 de juliol se celebrarà el Campionat d’Espanya Infantil, que serà puntuable per al rànquing del Rafa Nadal Tour.
Anna Ortiz, tenista
Social
Et recomanem
Festival Altacústic
18, 19 i 20 de juliol a la Vila Closa
Més informació a www.altacustic.cat
Correfoc dels Diables d'Altafulla i els Diables de la Canonja
20 de juliol a les 22:30h. des de la plaça Consolat de Mar
Organitza: Grup de Diables d'Altafulla
Concurs de Castells de Sorra
27 de juliol a les 11:00h. davant del Club Marítim
Bases i inscripcions a l'Oficina de Turisme
Classes de pilates, ioga i txí-kung
De dilluns a divendres cada matí a la platja d'Altafulla
Organitza: Ajuntament d'Altafulla