Esports
Foto: Anna Ortiz
03 de juliol del 2019
La tenista Anna Ortiz, subcampiona en la cinquena prova del Rafa Nadal Tour a Alacant
L’altafullenca realitza un gran torneig derrotant a dues de les rivals que té per sobre en el rànquing i cau en la gran final contra María García per un doble 6/0
La tenista Anna Ortiz va proclamar-se subcampiona de la categoria Infantil en la cinquena prova del Circuit Rafa Nadal Tour, que va tenir lloc a Alacant del 24 al 29 de juny. L’altafullenca va assolir el millor resultat que mai havia obtingut en aquesta competició i se situa 7a en el rànquing general amb 270 punts.

Ortiz va debutar en els setzens de final contra Laura Mulero, a la qual va vèncer per 6/0 i 6/1. En els vuitens va derrotar Blanca Pico per un doble 6/3, i en els quarts de final va fer el mateix amb Silvia Alejo per 6/0 i 6/1.

La facilitat que havia tingut en aquestes eliminatòries va desaparèixer en les semifinals contra Cristina Sierra, conta qui va haver de remuntar després de perdre el primer set per 5/7. La tenista del Club Tenis Tarragona es va refer en el segon amb un 6/3, i va culminar la remuntada en el tercer amb un ajustadíssim 7/6.

L’altafullenca va arribar esgotada a la gran final, i María García, que també havia jugat a tres sets en l’altre semifinal, ho va aprofitar per derrotar-la amb un doble 6/0. Tot i aquest resultat, Ortiz va marxar d’Alacant amb la satisfacció d’haver guanyat a dues de les rivals que té per sobre en la classificació, i haver aconseguit el seu millor resultat en la competició.
Tall.AnnaOrtizSatisfeta.030719

La següent prova tindrà lloc a Bilbao del 20 al 28 de juliol. Abans, però, del 8 al 14 de juliol se celebrarà el Campionat d’Espanya Infantil, que serà puntuable per al rànquing del Rafa Nadal Tour.
Anna Ortiz, tenista
Social
Et recomanem
Escape room educatiu sobre el canvi climàtic
16 de novembre a les 16:30h. al Centre d'Entitats
Organitza: Ambiens
VIII Cross del Roquissar
17 de novembre a les 10:30h. a l'escola El Roquissar
Organitza: AMPA i Escola El Roquissar
XVI Baixada de Trastos
17 de novembre a les 11:00h. des de l'ermita de Sant Antoni
Organitza: Grup de Diables d'Altafulla
Festa Major de Sant Martí 2019
De l'1 al 17 de novembre
Consulta el programa sencer a www.altafulla.cat