Esports
Foto: Bàsquet Baix Gaià
03 de juliol del 2019
El Campus del Bàsquet Baix Gaià a Altafulla arrenca amb la participació de 30 nens
El club fa d’amfitrió de l’ASD Ubik Pallacanestro d’italià amb un mini torneig amb diferents equips de la zona
El Bàsquet Baix Gaià ha començat aquest dilluns el Campus d’Estiu a Altafulla i Torredembarra, una setmana després d’haver iniciat la proposta a la Pobla de Montornès. En el municipi altafullenc, on el CB Altafulla s’encarrega de la seva gestió, ha començat amb la participació de 30 nens, “un bon nombre per treballar perquè s’ho passin bé”, assegura la presidenta del club, Assumpta Tomàs, als micròfons d’aquesta casa.

La canalla realitzarà durant quatre setmanes, activitats de bàsquet, atletisme, futbol sala; sortides en bicicleta; visites a la piscina i el Planeta Màgic; i excursions. Alguns dels monitors que els acompanyen són els jugadors i jugadores del Bàsquet Baix Gaià que aquesta setmana estan fent el curs intensiu d’entrenador de Nivell 0, i que aprofiten l’avinentesa per posar en pràctica tot allò que aprenen en les classes teòriques.

El campus s’allargarà fins al 2 d’agost. Per tant, tots aquells que estiguin interessats a formar-ne part es poden inscriure tots els divendres, de 8 a un quart de 10 del matí, al Pavelló Municipal d’Altafulla.

D’altra banda, l’entitat va fer d’amfitrió de l’ASD Ubik Pallacanestro, un club italià de la regió de Llombardia que va passar uns dies a Altafulla perquè la seva coordinadora va residir-hi l’any passat, explica Assumpta Tomàs. Arran de la seva visita, i de l’amistat que va contraure amb les responsables del Bàsquet Baix Gaià, aquest va realitzar un torneig amb diferents equips de la zona.

El bàsquet no s’atura ni a l’estiu a Altafulla. Al Campus d’Estiu, el curs d’entrenador i el torneig amistós, a l’agost s’afegirà el tradicional 3x3 que organitza el CB Altafulla.
Assumpta Tomàs, corresponsable del Bàsquet Baix Gaià
Assumpta Tomàs, corresponsable del Bàsquet Baix Gaià
Assumpta Tomàs, corresponsable del Bàsquet Baix Gaià
Social
Et recomanem
Escape room educatiu sobre el canvi climàtic
16 de novembre a les 16:30h. al Centre d'Entitats
Organitza: Ambiens
VIII Cross del Roquissar
17 de novembre a les 10:30h. a l'escola El Roquissar
Organitza: AMPA i Escola El Roquissar
XVI Baixada de Trastos
17 de novembre a les 11:00h. des de l'ermita de Sant Antoni
Organitza: Grup de Diables d'Altafulla
Festa Major de Sant Martí 2019
De l'1 al 17 de novembre
Consulta el programa sencer a www.altafulla.cat