Esports
Foto: CE El Catllar
04 de juliol del 2019
El Catllar renova Abel Sánchez i reforça el lateral esquerre amb Lucas Torres
L’equip d’Àlex González compta amb 14 jugadors confirmats per a la pròxima temporada i en els pròxims dies s’esperen més renovacions i fitxatges
El CE El Catllar segueix perfilant la plantilla de la pròxima temporada, i aquest dimecres ha anunciat la renovació d’Abel Sánchez (27 anys) i el fitxatge de Lucas Torres (19 anys), que s’afegeix a les incorporacions de Marc Vadillo (FC Vilafranca), Erik González (Cambrils Unió), José Luis Ruiz (UE Rapitenca) i Aaron Mora (CF Canonja).

Abel Sánchez era un dels reforços que havien arribat l’estiu passat per afrontar el retorn a Segona Catalana, i ara tindrà l’oportunitat de jugar en la màxima categoria del futbol català. Enguany ha jugat 32 partits, 18 d’ells els ha jugat de titular, en els quals ha marcat 1 gol i ha vist 6 targetes grogues.

Per la seva part, Lucas Torres és un lateral esquerre que ha jugat l’última temporada amb el Vila-seca a Segona Catalana. Tot i el descens de l’equip, ha estat un dels jugadors que més ha destacat en els 25 partits que ha disputat, 23 d’ells de titular, amb 4 gols en el seu caseller particular. Tot i jugar en la línia defensiva, només ha vist 6 targetes grogues, la qual cosa indica que sap mesurar les seves entrades.

Amb aquestes dues operacions, el Catllar ja té 14 jugadors confirmats per a la pròxima temporada en la qual haurà d’afrontar el retorn a Primera Catalana amb l’objectiu de mantenir la categoria, però sobretot, competir cada partit.
Social
Et recomanem
Festival Altacústic
18, 19 i 20 de juliol a la Vila Closa
Més informació a www.altacustic.cat
Correfoc dels Diables d'Altafulla i els Diables de la Canonja
20 de juliol a les 22:30h. des de la plaça Consolat de Mar
Organitza: Grup de Diables d'Altafulla
Concurs de Castells de Sorra
27 de juliol a les 11:00h. davant del Club Marítim
Bases i inscripcions a l'Oficina de Turisme
Classes de pilates, ioga i txí-kung
De dilluns a divendres cada matí a la platja d'Altafulla
Organitza: Ajuntament d'Altafulla