Esports
Foto: David Pullés
04 de juliol del 2019
Maria Pitarch aspira al màxim en el Campionat d’Espanya de Clubs de Tir amb Arc
L’arquera de Vespella de Gaià forma equip amb Laura Pullés i Alba Ortega, i lluitarà per fer medalla i obtenir el bitllet per al Campionat d’Europa de Clubs
Després de descansar i recuperar forces el mes de juny, Maria Pitarch torna a agafar l’arc i la fletxa per participar en la primera gran cita de l’estiu, el Campionat d’Espanya de Clubs de Tir amb Arc que se celebra a Madrid aquest cap de setmana. El Club de Tir amb Arc Constantí participa per primera vegada en aquesta competició i l’arquera de Vespella de Gaià només pensa a aconseguir el millor resultat possible.

Pitarch forma equip amb Laura Pullés i Alba Ortega, dues arqueres de Santa Oliva i Llorenç del Penedès (Baix Penedès) amb les quals s’entén molt bé en els entrenaments. La bona química que hi ha entre les tres, espera traslladarà a la competició, perquè el seu objectiu és “deixar el nom del club el més amunt possible” amb una medalla i la classificació per al Campionat d’Europa de Clubs, com així ha reconegut als micròfons d’Altafulla Ràdio.

El primer repte de l’equip constantinenc és superar la fase de grups, que comença aquest dissabte i en la qual ha quedat enquadrat en el Grup C. Per accedir a les eliminatòries per les medalles que es disputen en la jornada dominical, ha de quedar primer o segon.

El Campionat d’Espanya de Clubs dona el tret de sortida a un mes de juliol intens i exigent per a Maria Pitarch. Després de la cita a Madrid disputarà el classificatori per al Mundial Junior, el Campionat d’Espanya Absolut de Comunitats Autònomes i el Campionat d’Espanya Junior.
Maria Pitarch, arquera
Maria Pitarch, arquera
Social
Et recomanem
Setmana Europea de la Mobilitat: combina i mou-te!
Del 16 al 22 de setembre
Programa sencer a www.altafulla.cat
Projecció de la pel·Lícula "The children Act"
20 de setembre a les 20:00h. a les Escoles Teresa Manero
Organitza: Cineclub Altafulla Link
Campionat Màster Espanyol de Scrabble
28 i 29 de setembre al Centre d'Entitats
Organitza: Club Scrabble Altafulla
Exposició del pintor Josep M. Bellido
Fins el 29 de setembre en horari del Museu
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla