Esports
Foto: FCF
05 de juliol del 2019
La platja de la Paella de Torredembarra acull els Campionats de Catalunya de futbol platja aquest cap de setmana
La competició continuarà el cap de setmana del 13 i 14 de juliol amb els torneigs Sènior femení, Juvenil masculí i promoció Infantil
El millor futbol platja català aterra aquest cap de setmana a la platja de la Paella de Torredembarra amb els Campionats de Catalunya de les categories Sènior masculí i Cadet masculí, i la promoció Aleví.

La categoria Sènior masculí arrenca aquest dissabte 6 de juliol amb una fase de grups a una volta, amb tres grups de tres equips cadascun. El primer classificat de cada grup i el segon millor dels tres grups accedeixen a les semifinals, que se celebren en la jornada dominical.
El Grup A està format pel Can Triats Platja Coaluminios ‘B’, el Marina Cambrils i el Roses Platja. En el Grup B se citen el Bellaguarda, el Can Triats Platja ‘A’ i el Platja Vilanova, mentre que en el Grup C han quedat enquadrats el Tecnifutbol Salou, l’Sporting Gavà i el Platja Torredembarra.

En la categoria Cadet masculí participen sis equips. El sistema de competició també és una lliga a una volta, però en aquest cas amb dos grups de tres equips cadascun. El primer classificat de cada grup es classificarà per a la gran final de diumenge.

El Can Trias, el Roses Platja i el 5 Martorell Club Sala formen el Grup A, i el Platja Vilanova, el Roses Platja i el Platja Torredembarra formen el Grup B.

Les competicions comencen aquest dissabte 6 de juliol amb el duel inaugural entre el Platja Torredembarra i el Platja Vilanova de la categoria cadet a dos quarts de 9 del matí. Els últims compromisos de la jornada són el Platja Vilanova - Bellaguarda i el Can Trias Coaluminios ‘B’ - Marina Cambrils de la categoria Sènior a les 8 del vespre.

Les semifinals de la màxima categoria es juguen diumenge 7 de juliol a les 9 del matí, mentre que la gran final es disputa a les 12 del migdia. Entremig de tot plegat se celebra la final dels cadets a partir de les 11 del matí. Les finals es poden seguir en directe per mitjà de l’FCF TV al web www.fcf.cat.

La competició continuarà el cap de setmana del 13 i 14 de juliol amb els torneigs Sènior femení, Juvenil masculí i promoció Infantil.
Social
Et recomanem
Setmana Europea de la Mobilitat: combina i mou-te!
Del 16 al 22 de setembre
Programa sencer a www.altafulla.cat
Projecció de la pel·Lícula "The children Act"
20 de setembre a les 20:00h. a les Escoles Teresa Manero
Organitza: Cineclub Altafulla Link
Campionat Màster Espanyol de Scrabble
28 i 29 de setembre al Centre d'Entitats
Organitza: Club Scrabble Altafulla
Exposició del pintor Josep M. Bellido
Fins el 29 de setembre en horari del Museu
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla