Esports
Foto: Lizards Torredembarra
05 de juliol del 2019
Els Lizards de Torredembarra posen rumb a Madrid per jugar la III Iberian Flag Bowl
La competició es disputa aquest dissabte 6 de juliol, de 10 del matí a 7 de la tarda, als Camps Iker Casillas de Móstoles
Els Lizards de Torredembarra ja ho tenen tot a punt per desplaçar-se a Móstoles (Madrid) i disputar la III Iberian Flag Bowl, el prestigiós torneig de Flag Football que reuneix a diversos equips d’Espanya i Portugal. La presència en aquesta competició és una gran oportunitat perquè l’entitat segueixi creixent a escala esportiva i institucional, i sobretot, posar a prova el seu nivell de cara al debut en el campionat de lliga el pròxim mes de setembre, com explica el seu president, Lluis Pérez, als micròfons d’Altafulla Ràdio.

L’expedició sortirà aquesta tarda cap a Madrid i la il·lusió és majúscula, perquè fins ara havien disputat diversos torneigs de flag, però cap “de tant nivell, fins i tot emocional”.

Més enllà de comprovar la situació esportiva en la qual es troba l’equip, l’experiència serveix perquè l’equip visqui un cap de setmana de convivència que “ha d’acabar d’ajuntar a la gent i fer grup”, remarca Lluis Pérez. La Iberian Bowl serà l’última activitat de l’equip abans de marxar de vacances, i no serà fins al setembre quan reprengui l’activitat.

La Iberian Flag Bowl, que se celebra aquest dissabte 6 de juliol de 10 del matí a 7 de la tarda, acull quatre competicions. Dues de formació, la Sub13 i Sub17, la Femenina, que s’estrena per promocionar l’esport entre les noies, i l’Open Mixt, en la qual jugaran els Lizards.
Els llangardaixos grocs comparteixen cartell amb Salamanca Vitors, Toros Madrid, Goldbats Pinto, Cuervos ANV, Cantabria Bisons, Templarts Móstoles, Northh Storks, Alicante Sharks, entre d’altres.
Lluís Pérez, president dels Lizards Torredembarra
Lluís Pérez, president dels Lizards Torredembarra
Social
Et recomanem
Setmana Europea de la Mobilitat: combina i mou-te!
Del 16 al 22 de setembre
Programa sencer a www.altafulla.cat
Projecció de la pel·Lícula "The children Act"
20 de setembre a les 20:00h. a les Escoles Teresa Manero
Organitza: Cineclub Altafulla Link
Campionat Màster Espanyol de Scrabble
28 i 29 de setembre al Centre d'Entitats
Organitza: Club Scrabble Altafulla
Exposició del pintor Josep M. Bellido
Fins el 29 de setembre en horari del Museu
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla