Esports
Foto: Nicolás Arlanzón
05 de juliol del 2019
El Nàstic reforça el lateral dret amb Carlos Albarrán
El nou futbolista grana format a la pedrera de l’Espanyol ha passat per diversos equips catalans com el Sant Andreu, el Prat i el Llagostera
El Nàstic de Tarragona suma un nou efectiu per a la pròxima temporada 2019-20. Es tracta de Carlos Albarrán (25 anys), lateral dret que ha jugat les dues últimes temporades al Badalona oferint un rendiment excepcional. L’acord entre el club i el jugador feia dies que estava firmat, però no ha estat fins aquest dijous quan s’ha fet oficial.

El nou futbolista grana arriba a la Budallera en plena maduresa futbolística. Les dues campanyes al conjunt escapulat han estat les més completes que ha firmat en la categoria. Ha disputat un total de 64 partits, 61 dels quals els ha jugat de titular, i ha marcat 7 gols.

Carlos Albarrán s’ha consolidat com a titular gràcies al seu desplegament pel carril dret, demostrant que és un lateral amb recorregut i compromès en la transició defensiva, replegant quan l’equip perd la pilota ja sigui en camp propi o en camp contrari.

En els centres laterals bascula de forma eficient per marcar al rival que busca rematar en el segon pal, impedint que li pugui guanyar l’esquena. En una situació de contraatac, també és difícil que l’extrem de torn li guanyi la partida en velocitat.

En la fase ofensiva, és un futbolista que s’incorpora sempre per aprofitar l’amplitud del camp i crear superioritat. Val a dir que no és el tipus de lateral que supera rivals per mitjà del regat, sinó que ho fa en conducció i amb espais.

El nou futbolista grana, format en la pedrera del RCD Espanyol, ha jugat a Segona B amb el Sant Andreu, el Llagostera, el Badalona i el filial blanc-i-blau, i a Tercera Divisió amb el Prat, obtenint l’ascens a la categoria de bronze.
Social
Et recomanem
Festival Altacústic
18, 19 i 20 de juliol a la Vila Closa
Més informació a www.altacustic.cat
Correfoc dels Diables d'Altafulla i els Diables de la Canonja
20 de juliol a les 22:30h. des de la plaça Consolat de Mar
Organitza: Grup de Diables d'Altafulla
Concurs de Castells de Sorra
27 de juliol a les 11:00h. davant del Club Marítim
Bases i inscripcions a l'Oficina de Turisme
Classes de pilates, ioga i txí-kung
De dilluns a divendres cada matí a la platja d'Altafulla
Organitza: Ajuntament d'Altafulla