Esports
Foto: CFP Torredembarra
08 de juliol del 2019
El Club Futbol Platja Torredembarra es proclama campió de la Copa Catalunya
L’equip dirigit per Jeroni Rañé s’ha imposat en la final contra el Cambrils per un contundent 7 a 1
El Club Futbol Platja Torredembarra s’ha proclamat campió de la Copa Catalunya, celebrada aquest cap de setmana a la platja de la Paella de Torredembarra. L’equip amfitrió, sota les ordres de Jeroni Rañé, s’ha imposat en la final contra el Cambrils per un contundent 7 a 1.

El tècnic torrenc ha destacat la superioritat del sistema i el joc aeri del seu conjunt per sobre del físic i la contundència dels del Baix Camp, un equip novell en aquesta competició. Rañé ha apuntat l’enfrontament contra el Roses com “una final avançada” que s’ha acabat decidint a la pròrroga amb un marcador de 4 a 3 favorable als torrencs.

El tècnic ha fet un balanç molt positiu de la competició, que confirma el treball dut a terme durant els darrers mesos i la consolidació d’una plantilla i d’un sistema de joc molt ferms.
La competició també ha acollit les categories Cadet masculí i promoció Aleví. El conjunt Cadet del CFP Torredembarra ha quedat fora de la final amb una victòria i una derrota; mentre que l’equip Aleví ha aconseguit dues victòries i un empat.

La consecució del títol torna a confirmar Torredembarra com un dels bressols d’aquesta modalitat. El tècnic s’ha atrevit a comparar el municipi amb països com Brasil o Rússia, dues de les grans potències mundials del futbol platja. Rañé ha destacat la gran tasca que està fent Enzo10 Academy en la difusió i el creixement de l’esport base.

Una mostra d’aquesta potencialitat és la gran quantitat de jugadors que cada estiu fan el salt de la platja de la Paella. Sense anar més lluny, els veïns Llorenç Gómez, Eduard Suárez, i Adrián Frutos que, després d’aconseguir la medalla de plata als Jocs Europeus de Minsk, tornen a casa aquest dilluns amb el trofeu sota el braç del classificatori de l’Euro Beach Soccer League 2019, disputat aquest cap de setmana a la localitat portuguesa de Nazaré amb la samarreta de la selecció espanyola.

L’organització de la Copa Catalunya ha comptat amb el suport de les regidories d’Esport i Turisme de l’Ajuntament de Torredembarra, i de la Federació Catalana de Futbol (FCF). El proper cap de setmana serà el torn de les categories Sènior Femení, Juvenil masculí i promoció Infantil.
Jeroni Rañé, entrenador
Jeroni Rañé, entrenador
Social
Et recomanem
Festival Altacústic
18, 19 i 20 de juliol a la Vila Closa
Més informació a www.altacustic.cat
Correfoc dels Diables d'Altafulla i els Diables de la Canonja
20 de juliol a les 22:30h. des de la plaça Consolat de Mar
Organitza: Grup de Diables d'Altafulla
Concurs de Castells de Sorra
27 de juliol a les 11:00h. davant del Club Marítim
Bases i inscripcions a l'Oficina de Turisme
Classes de pilates, ioga i txí-kung
De dilluns a divendres cada matí a la platja d'Altafulla
Organitza: Ajuntament d'Altafulla