Esports
Foto: Lizards Torredembarra
08 de juliol del 2019
Els Lizards de Torredembarra aconsegueixen la quarta posició a la III Iberian Flag Bowl de Madrid
Els del Baix Gaià han estat l’equip que més ha anotat en categoria Open
Els Lizards tornen a Torredembarra amb la quarta plaça de la III Iberian Flag Bowl, disputada aquest dissabte a les instal·lacions Íker Casillas de Móstoles.

El torneig, de caire estatal, ha comptat amb la participació d’equips de tota la península. Els torrencs hi han competit en categoria Open, enquadrats en el mateix grup que els Oviedo Fènix, els Villanueva Blackstorks d’Extremadura, els Cuervos de Fuenlabrada i els Pinto Goldbats de Madrid.

Durant el matí, s’ha disputat la fase de grups, que els llangardaixos del Baix Gaià han acabat amb un gran resultat de tres victòries i una derrota. Aquesta única ensopegada, contra els Fènix d’Oviedo, s’ha produït per només 2 punts de diferència i encaixant un touchdown en l’última jugada del partit.

Els següents tres enfrontament els han resolt amb molta fluïdesa amb resultats prou amplis que no els han fet patir en cap moment. La victòria contra els Cuervos, per 33 a 13, ha esdevingut, a més, la màxima anotació aconseguida en el torneig per un equip Open.

Amb aquest balanç, els Lizards s’han classificat per a les semifinals com a segons de grup, sent l’equip més anotador del campionat. Han caigut per un ajustat 7 a 14 contra l’Alicante Sharks, equip que s’ha acabat enduent el títol.

En la final de consolació, els de Torredembarra s’han tornat a trobar amb els asturians en un partit de nou molt ajustat, que ha acabat caient del costat dels contraris per un polèmic 6 a 13. En la darrera acció del partit, hi ha hagut una agressió clara a una sola iarda del ‘touchdown’ contra un dels jugadors de Torredembarra, que si l’àrbitre l’hagués considerat molt probablement hagués suposat la victòria dels Lizards.

Malgrat les elevades temperatures i el cansament, l’experiència ha estat molt positiva i ha servit per rodar jugadors, consolidar la plantilla, i posar la cirereta a un any molt productiu que ha de servir com a prèvia per debutar en competició oficial la propera temporada.

A nivell esportiu, l’entrenador, jugador i president de l’entitat, Lluís Pérez, ha celebrat que “ser capaç de plantar cara a tots els equips de nivell nacional i inclús, d’arribar a les semifinals, també ens fa marxar de Madrid amb molt bones sensacions”.

Els Lizards donen per finalitzada la campanya i no reprendran l’activitat fins al setembre.
Lluís Pérez, president dels Lizards Torredembarra
Social
Et recomanem
Festival Altacústic
18, 19 i 20 de juliol a la Vila Closa
Més informació a www.altacustic.cat
Correfoc dels Diables d'Altafulla i els Diables de la Canonja
20 de juliol a les 22:30h. des de la plaça Consolat de Mar
Organitza: Grup de Diables d'Altafulla
Concurs de Castells de Sorra
27 de juliol a les 11:00h. davant del Club Marítim
Bases i inscripcions a l'Oficina de Turisme
Classes de pilates, ioga i txí-kung
De dilluns a divendres cada matí a la platja d'Altafulla
Organitza: Ajuntament d'Altafulla