Esports
Foto: Kàrting Altafulla
09 de juliol del 2019
Obertes les inscripcions per a la Cursa Nocturna del VII Campionat Amateur del Kàrting Altafulla
La primera cita nocturna va tancar podi amb Daniel Ballarín en primera posició, Arturo López en segona, i Aitor Telletxea en la tercera plaça
El Kàrting Altafulla ha obert el període d’inscripcions per a la Cursa Nocturna del VII Campionat Amateur del proper dissabte 20 de juliol. La cita correspon a la cinquena cursa de la competició, i arriba tot just després de la primera prova nocturna de la temporada.

Serà a 25 voltes, amb entrenaments lliures, control de pes, comissaris i director de cursa, senyalització amb banderes, i nova puntuació.

El cost de la inscripció és de 55 euros fins el dijous abans de la cursa. Per a més informació, cal enviar un correu electrònic a campionat@kartingaltafulla.com, visitar el portal web www.kartingaltafulla.com, o trucar al telèfon 977 65 22 77.

El GP4 nocturn va tancar podi amb Daniel Ballarín en primera posició, Arturo López en segona, i Aitor Telletxea en la tercera plaça.

A la classificació general, Jordi Estrada segueix líder, tot i que no va poder passar d'un setè lloc en aquesta darrera cursa. La +85 la lidera Luis Tomey; i la Rookie, Marc Fortís. Tot i haver superat l’equador del campionat, encara resten pendents tres curses importants que poden fer variar aquests resultats.

Un cop celebrades les cites nocturnes, la competició es reprendrà el 29 de setembre amb el GP-6, i culminarà el 27 d’octubre amb el GP-7 i l’entrega de trofeus a l’Altafulla Mar Hotel, patrocinador d’aquest VII Campionat Amateur. L’establiment també sortejarà entre tots aquells participants que en l’edició d’aquest 2019 hagin realitzat un mínim de quatre curses un xec regal per gaudir d’una Habitació Doble Superior amb terrassa i esmorzars inclosos.
Social
Et recomanem
Setmana Europea de la Mobilitat: combina i mou-te!
Del 16 al 22 de setembre
Programa sencer a www.altafulla.cat
Projecció de la pel·Lícula "The children Act"
20 de setembre a les 20:00h. a les Escoles Teresa Manero
Organitza: Cineclub Altafulla Link
Campionat Màster Espanyol de Scrabble
28 i 29 de setembre al Centre d'Entitats
Organitza: Club Scrabble Altafulla
Exposició del pintor Josep M. Bellido
Fins el 29 de setembre en horari del Museu
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla