Esports
Foto: Aina Calbó
09 de juliol del 2019
Aina Calbó aconsegueix la cinquena plaça de llançament de disc (800grams) al XVIII Campionat d’Espanya Sub16
La prova, celebrada aquest cap de setmana a Gijón, posa el punt i final a la seva temporada i a la seva etapa en la categoria
Aina Calbó tanca el XVIII Campionat d’Espanya Sub16 amb la cinquena plaça de llançament de disc (800 grams). L’atleta d’Ardenya ha aconseguit a Gijón una distància de 37 metres i 57 centímetres, que l’han situat per darrera d’Ines Tellene (Suanzes San Blas), amb un registre de 38 metres i 39 centímetres.

El podi ha estat per Iciar Rubio (Atletico Castro) en primera posició, amb una marca de 45 metres i 27 centímetres; per Judith Vaquero (CA Torrejon de Ardoz) en segon lloc, amb un registre de 40 metres i 99 centímetres; i per Daniela Gómez (CAS Ciudad de Segovia), tercera, amb una distància de 38 metres i 86 centímetres.

Calbó també ha competit en la prova dels 100 metres tanques, en la qual no ha pogut passar de semifinals amb un temps de 15 segons i 21 centèsimes.

L’or ha estat per Marina Pérez (U Colomenca At.), que ha aconseguit una marca de 14 segons i 20 centèsimes; la plata per Nahia Miqueleiz (Hiru-Herri), amb un registre de 14 segons i 43 centèsimes; i el bronze per Igambo Muakuku (CA Nou Barris), amb un temps de 14 segons i 44 centèsimes.

El Campionat d’Espanya sub16 d’Atletisme celebrat aquest cap de setmana a Gijón tanca la temporada d’Aina Calbó i la seva etapa en la categoria.
Social
Et recomanem
Festival Altacústic
18, 19 i 20 de juliol a la Vila Closa
Més informació a www.altacustic.cat
Correfoc dels Diables d'Altafulla i els Diables de la Canonja
20 de juliol a les 22:30h. des de la plaça Consolat de Mar
Organitza: Grup de Diables d'Altafulla
Concurs de Castells de Sorra
27 de juliol a les 11:00h. davant del Club Marítim
Bases i inscripcions a l'Oficina de Turisme
Classes de pilates, ioga i txí-kung
De dilluns a divendres cada matí a la platja d'Altafulla
Organitza: Ajuntament d'Altafulla