Esports
Foto: RCD Mallorca
09 de juliol del 2019
El sorià Javi Bonilla s’incorpora a la disciplina grana amb un contracte per a dues temporades
Per contra, ‘Fali’ deixa de ser jugador del Nàstic després de pagar la clàusula que l’unia amb l’entitat tarragonina fins al juny de 2022
Javi Bonilla defensarà l’escut grana fins el juny de 2021. El lateral esquerre ha signat amb el Nàstic per dues temporades.

Arriba lliure a Tarragona després de finalitzar la seva vinculació amb l’Ibiza UD, equip de la Segona Divisió B on ha disputat el segon tram de la temporada 2018-2019 i ha acumulat més de 1.200 minuts de joc i un gol.

El rigor i l'ordre tàctic en la faceta defensiva, així com una bona arribada a camp rival per associar-se amb els companys o buscar la centrada a l’interior de l’àrea són les seves principals qualitats. La seva experiència en la categoria i la gran capacitat tècnica amb la cama esquerra també destaquen entre les seves característiques.

Ha passat per clubs com ara el RCD Mallorca, la SD Leioa, el Pontevedra CF, o el CD Numancia. La seva incorporació amb els nous companys d’equip serà el proper dilluns 15 de juliol amb el tret de sortida de la pretemporada.

Per contra, el futbolista Rafael Giménez Jarque ‘Fali’ deixa de ser jugador grana. El defensa valencià ha fet efectiu el pagament de la clàusula estipulada en el seu contracte que l’unia amb l’entitat tarragonina fins al juny de 2022.
Social
Et recomanem
Projecció de la pel·lícula 'Las niñas bien'
17 de gener a les 20:00h. a la Sala Teresa Manero
Organitza: Cineclub Altafulla Link
Lectures Rebels. Grup de Lectura Feminista
20 de gener de les 18:00h. a les 20:00h.
Organitza: Biblioteca d'Altafulla
I Jornada Local d'Educació
25 de gener de les 9:30h. a les 14:00h. a la Finca Canyadell
Organitza: Gepec i La Tribu del Gaià
9a Marxa dels Castells del Baix Gaià
26 de gener a les 08:00h.
Organitza: Ajuntament d'Altafulla