Esports
Foto: Beachsoccer WorldWilde
10 de juliol del 2019
Llorenç Gómez, Eduard Suárez i Adrián Frutos confirmen la solidesa de la Selecció Espanyola de futbol platja a Nazaré
La propera cita dels torrencs amb el combinat espanyol serà el classificatori per al Mundial de Paraguai, que se celebrarà a Moscou del 19 al 27 de juliol
Les bones sensacions que la Selecció Espanyola de futbol platja està vivint en aquest inici de temporada s’han tornat a repetir aquest cap de setmana a la localitat portuguesa de Nazaré. Encara amb el bon regust de la medalla de plata aconseguida als Jocs Europeus de Minsk, Llorenç Gómez, Eduard Suárez, i Adrián Frutos tornen a Torredembarra amb els 9 punts possibles, després d’imposar-se a les seleccions de Turquia (6-2), Azerbaidjan (6-0), i Rússia (2-1). Amb aquests resultats, han tancat de la millor manera possible el classificatori per a la Superfinal de la Beach Soccer League 2019.

Unes victòries que se sumen a la solidesa d’un conjunt que cada vegada té les coses més clares. Tot i apuntar que “sempre hi ha aspectes a millorar”, Llorenç Gómez ha reconegut als micròfons d’Altafulla Ràdio que l’equip està assolint un nivell “impressionant”. N’ha destacat “la unió del grup, el treball en equip, i un estil de joc i uns objectius molt clars”.

El combinat de Joaquín Alonso té cites molt importants aquesta campanya. La més immediata, el classificatori per al Mundial de Paraguai, que se celebrarà a Moscou del 19 al 27 de juliol. La ‘Roja’ es vol treure l’espineta d’ara fa dos anys, i el seu principal objectiu és classificar-se. A partir d’aquí, buscarà el primer lloc a la taula per sumar més punts a la classificació general.

Abans, però, els torrencs tenen altres compromisos a la lliga italiana, del 12 al 14 de juliol. Eduard Suárez es concentrava aquest dimarts amb el Napoli per disputar la segona etapa de la competició; i Llorenç Gómez es trobarà aquest dimecres amb el Catània. Ha titllat de “tot un privilegi i un plaer” formar-hi part.

Adrián Frutos gaudirà d’uns dies de descans fins la nova convocatòria amb la selecció.
Llorenç Gómez, jugador de futbol platja
Llorenç Gómez, jugador de futbol platja
Llorenç Gómez, jugador de futbol platja
Social
Et recomanem
Festival Altacústic
18, 19 i 20 de juliol a la Vila Closa
Més informació a www.altacustic.cat
Correfoc dels Diables d'Altafulla i els Diables de la Canonja
20 de juliol a les 22:30h. des de la plaça Consolat de Mar
Organitza: Grup de Diables d'Altafulla
Concurs de Castells de Sorra
27 de juliol a les 11:00h. davant del Club Marítim
Bases i inscripcions a l'Oficina de Turisme
Classes de pilates, ioga i txí-kung
De dilluns a divendres cada matí a la platja d'Altafulla
Organitza: Ajuntament d'Altafulla