Esports
Foto: FCF
15 de juliol del 2019
El Roses Platja es proclama Campió de Catalunya en les categories femenina i juvenil a la platja de Torredembarra
El municipi del Baix Gaià també ha estat l’escenari de promoció perfecte per als equips de la categoria Infantil
El Roses Platja marxa amb un doblet del Campionat de Catalunya de Futbol Platja, celebrat aquest cap de setmana a la platja de la Paella de Torredembarra.

La competició ja va celebrar la setmana passada les modalitats Sènior, Cadet, i promoció Aleví masculines; i ara ha estat el torn de les categories Sènior femení, i Juvenil i promoció Infantil masculines.

L’equip femení del Roses Platja ha alçat el títol després d’imposar-se en el darrer minut de la pròrroga per 1 a 2 al Fundació Terrassa. Els dos conjunts han protagonitzat un partit vibrant, carregat d’emoció i espectacle, que reeditava la final de l’última temporada. En aquesta ocasió, però, s’ha decantat del costat de les rosenques, que s’han pogut treure l’espineta del títol que se’ls va resistir l’estiu passat davant del mateix adversari.

El Juvenil masculí de l’Alt Empordà també ha protagonitzat la mateixa final de la passada temporada, i ha trencat l’hegemonia del Platja Vilanova, que acumulava el títol de les tres edicions anteriors. En un partit marcat pel dinamisme, la intensitat i la lluita, els rosencs s’han acabat imposant per un contundent 5 a 0.

La platja de la Paella de Torredembarra també ha estat l’escenari de promoció perfecte per als equips de la categoria Infantil. Al llarg de la jornada de diumenge, s’han disputat diversos partits d’exhibició entre el CFP Torredembarra, el CF Platja Vilanova, el Roses Platja ‘A’ i el Roses Platja ‘B’.

L’alcalde de Torredembarra, Eduard Rovira, i el regidor d’Esports, Raúl García, han estat alguns dels encarregats de fer el lliurament de trofeus.
Social
Et recomanem
Escape room educatiu sobre el canvi climàtic
16 de novembre a les 16:30h. al Centre d'Entitats
Organitza: Ambiens
VIII Cross del Roquissar
17 de novembre a les 10:30h. a l'escola El Roquissar
Organitza: AMPA i Escola El Roquissar
XVI Baixada de Trastos
17 de novembre a les 11:00h. des de l'ermita de Sant Antoni
Organitza: Grup de Diables d'Altafulla
Festa Major de Sant Martí 2019
De l'1 al 17 de novembre
Consulta el programa sencer a www.altafulla.cat