Esports
Foto: Facebook
16 de juliol del 2019
El torrenc Aaron Solà aconsegueix l’or en la modalitat de llançament de disc del Campionat de Catalunya Absolut
La també veïna del Baix Gaià, Berta Castells, s’ha endut la plata en llançament de martell
El torrenc Aaron Solà s’ha proclamat Campió de Catalunya de llançament de disc (2kg) aquest diumenge a l’Estadi Joan Serrahima de Barcelona.

Encara amb el regust de la medalla de bronze aconseguida a finals del mes de juny al Campionat d'Espanya Sub23, l’atleta de l’AA Catalunya ha pujat dos esgraons més al podi, i ha tornat a Torredembarra amb l’or.

Ha registrat una marca de 50 metres i 72 centímetres, per davant del seu company Jaume León Fernández (AA Catalunya), que s’ha endut la plata amb un llançament de 48 metres i 75 centímetres; i d’Àlex Martínez (U Colomenca At), bronze amb un registre de 43 metres i 61 centímetres.

Solà ha completat el campionat absolut amb una cinquena plaça en la modalitat de llançament de pes (7,260 kg). En aquest cas, no ha aconseguit fer podi amb una distància de 14 metres i 95 centímetres.

Els tres primers llocs han estat per Carlos Tobalina (FC Barcelona), amb una marca de 19 metres i 61 centímetres; Jose Javier Ortega (FC Barcelona), amb un registre de 16 metres i 50 centímetres; i Eloi Rovira (FC Barcelona), amb un llançament de 16 metres i 32 centímetres.

El d’Aaron Solà no ha estat l’únic nom torrenc que ha sonat amb força al Campionat de Catalunya Absolut. La també veïna del Baix Gaià, Berta Castells, s’ha endut la plata en la modalitat de llançament de martell (4kg) amb una marca de 66 metres i 34 centímetres.

L’atleta del València Esports s’ha quedat a només 40 centímetres de la guanyadora, Laura Redondo (FC Barcelona), que ha aconseguit l’or amb un registre de 66 metres i 74 centímetres. Ha completat el podi en tercera posició la llançadora Jenifer Nevado, amb una distància de 53 metres i 50 centímetres.
Social
Et recomanem
Presentació del Pla de Gestió de la Platja d'Altafulla
29 de febrer a les 10:00h. a la sala de plens de l'Ajuntament
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Visites guiades al Castell d'Altafulla
29 de febrer de 10:00h. a 14:00h.
Informació i reserves a l’Oficina de Turisme d’Altafulla
Jornada de voluntariat forestal
29 de febrer a les 10:00h. a la Finca Canyadell
Organitza: Gepec
8-M: Dia Internacional de les Dones
Durant tot el mes de març
Consulta el programa sencer a www.altafulla.cat