Esports
Foto: Facebook
16 de juliol del 2019
El torrenc Aaron Solà aconsegueix l’or en la modalitat de llançament de disc del Campionat de Catalunya Absolut
La també veïna del Baix Gaià, Berta Castells, s’ha endut la plata en llançament de martell
El torrenc Aaron Solà s’ha proclamat Campió de Catalunya de llançament de disc (2kg) aquest diumenge a l’Estadi Joan Serrahima de Barcelona.

Encara amb el regust de la medalla de bronze aconseguida a finals del mes de juny al Campionat d'Espanya Sub23, l’atleta de l’AA Catalunya ha pujat dos esgraons més al podi, i ha tornat a Torredembarra amb l’or.

Ha registrat una marca de 50 metres i 72 centímetres, per davant del seu company Jaume León Fernández (AA Catalunya), que s’ha endut la plata amb un llançament de 48 metres i 75 centímetres; i d’Àlex Martínez (U Colomenca At), bronze amb un registre de 43 metres i 61 centímetres.

Solà ha completat el campionat absolut amb una cinquena plaça en la modalitat de llançament de pes (7,260 kg). En aquest cas, no ha aconseguit fer podi amb una distància de 14 metres i 95 centímetres.

Els tres primers llocs han estat per Carlos Tobalina (FC Barcelona), amb una marca de 19 metres i 61 centímetres; Jose Javier Ortega (FC Barcelona), amb un registre de 16 metres i 50 centímetres; i Eloi Rovira (FC Barcelona), amb un llançament de 16 metres i 32 centímetres.

El d’Aaron Solà no ha estat l’únic nom torrenc que ha sonat amb força al Campionat de Catalunya Absolut. La també veïna del Baix Gaià, Berta Castells, s’ha endut la plata en la modalitat de llançament de martell (4kg) amb una marca de 66 metres i 34 centímetres.

L’atleta del València Esports s’ha quedat a només 40 centímetres de la guanyadora, Laura Redondo (FC Barcelona), que ha aconseguit l’or amb un registre de 66 metres i 74 centímetres. Ha completat el podi en tercera posició la llançadora Jenifer Nevado, amb una distància de 53 metres i 50 centímetres.
Social
Et recomanem
Setmana Europea de la Mobilitat: combina i mou-te!
Del 16 al 22 de setembre
Programa sencer a www.altafulla.cat
Projecció de la pel·Lícula "The children Act"
20 de setembre a les 20:00h. a les Escoles Teresa Manero
Organitza: Cineclub Altafulla Link
Campionat Màster Espanyol de Scrabble
28 i 29 de setembre al Centre d'Entitats
Organitza: Club Scrabble Altafulla
Exposició del pintor Josep M. Bellido
Fins el 29 de setembre en horari del Museu
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla