Esports
Foto: Maria Pitarch
17 de juliol del 2019
Maria Pitarch es classifica pel Mundial Júnior de Tir amb Arc
La veïna de Vespella de Gaià viatja a Ávila amb l’expedició catalana per participar al Campionat d’Espanya Absolut de Comunitats Autònomes
Maria Pitarch participarà al Mundial Júnior de Tir amb Arc. Ni la calor ni la pluja han impedit a l’arquera de Vespella de Gaià fer-se amb una plaça aquest cap de setmana a Madrid.
Pitarch, que reconeix que ha estat una prova “dura, llarga, i esgotadora”, ha finalitzat la primera jornada del classificatori en quart lloc, ha anat escalant posicions, i ha acabat tancant la seva participació amb la plata.
S’enfrontava a les set millors tiradores del territori nacional, i només les tres primeres aconseguien l’accés a la cita mundial.

Una setmana abans, també a Madrid, Pitarch perdia les opcions d’obtenir el bitllet pel Campionat d’Europa de Clubs, després d’haver-se de conformar amb la quarta plaça al Campionat d’Espanya. Era la primera vegada que l’entitat que representa, el Club de Tir amb Arc Constantí, participava al campionat. Una experiència que la tiradora de Vespella va viure de la mà de Laura Pullés i Alba Ortega, i que valora molt positivament.

Aquest dimecres emprèn amb l’expedició catalana el camí cap a Castella i Lleó per participar al Campionat d’Espanya Absolut de Comunitats Autònomes, que es disputarà a Ávila del 19 al 21 de juliol.

La darrera cita important d’aquest mes de juliol serà la del proper divendres dia 26 al Centre de Tecnificació de Madrid, on disputarà el Campionat d’Espanya Júnior. Dues competicions que la mateixa Maria Pitarch reconeix que li serviran com a “proves test” per posar en pràctica els aspectes que està treballant de cara al Mundial.

La cita mundial es disputarà del 19 al 25 d’agost a Madrid.
Maria Pitarch, arquera de Vespella de Gaià
Maria Pitarch, arquera de Vespella de Gaià
Maria Pitarch, arquera de Vespella de Gaià
Social
Et recomanem
Setmana Europea de la Mobilitat: combina i mou-te!
Del 16 al 22 de setembre
Programa sencer a www.altafulla.cat
Projecció de la pel·Lícula "The children Act"
20 de setembre a les 20:00h. a les Escoles Teresa Manero
Organitza: Cineclub Altafulla Link
Campionat Màster Espanyol de Scrabble
28 i 29 de setembre al Centre d'Entitats
Organitza: Club Scrabble Altafulla
Exposició del pintor Josep M. Bellido
Fins el 29 de setembre en horari del Museu
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla