Esports
Foto: CF Reus
18 de juliol del 2019
La Federació Espanyola de Futbol expulsa el CF Reus de la Segona Divisió B
La situació econòmica torna a passar factura als del Baix Camp, que només opten a competir a la Tercera Divisió
Cop molt dur el que ha rebut aquest dimecres el CF Reus. A falta d’un mes de l’inici del campionat, la Federació Espanyola de Futbol ha emès un comunicat oficial per fer pública la seva decisió d’expulsar-lo del Grup III de la Segona Divisió B.

La situació econòmica torna a passar factura al conjunt de la capital del Baix Camp, que veu com s’esfuma la nova temporada a la categoria de bronze. El termini per presentar l’aval econòmica va expirar el passat 10 de juliol, i el club ganxet encara no ho ha fet, tot i haver sol·licitat l’ampliació d’una setmana per poder-lo fer efectiu, que ha vençut aquest mateix dimecres.

L’avançament de 150.000 euros que va oferir l’administrador concursal de l’entitat a la federació no ha estat suficient, un cop exhaurit aquest segon termini.

Tot i quedar exclòs de la Segona B, sí que podrà competir a la categoria immediatament inferior, la Tercera Divisió. Un descens que, de retruc, enviaria el filial a la Primera Catalana.

En cas de no compartir la decisió, el Reus haurà d’iniciar la via administrativa que pot tenir com a destí el Tribunal Administratiu de l’Esport. El següent pas, en cas de fracassar aquest nou intent, passaria ja pels jutjats.
Social
Et recomanem
Setmana Europea de la Mobilitat: combina i mou-te!
Del 16 al 22 de setembre
Programa sencer a www.altafulla.cat
Projecció de la pel·Lícula "The children Act"
20 de setembre a les 20:00h. a les Escoles Teresa Manero
Organitza: Cineclub Altafulla Link
Campionat Màster Espanyol de Scrabble
28 i 29 de setembre al Centre d'Entitats
Organitza: Club Scrabble Altafulla
Exposició del pintor Josep M. Bellido
Fins el 29 de setembre en horari del Museu
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla