Esports
Foto: CF Reus
18 de juliol del 2019
La Federació Espanyola de Futbol expulsa el CF Reus de la Segona Divisió B
La situació econòmica torna a passar factura als del Baix Camp, que només opten a competir a la Tercera Divisió
Cop molt dur el que ha rebut aquest dimecres el CF Reus. A falta d’un mes de l’inici del campionat, la Federació Espanyola de Futbol ha emès un comunicat oficial per fer pública la seva decisió d’expulsar-lo del Grup III de la Segona Divisió B.

La situació econòmica torna a passar factura al conjunt de la capital del Baix Camp, que veu com s’esfuma la nova temporada a la categoria de bronze. El termini per presentar l’aval econòmica va expirar el passat 10 de juliol, i el club ganxet encara no ho ha fet, tot i haver sol·licitat l’ampliació d’una setmana per poder-lo fer efectiu, que ha vençut aquest mateix dimecres.

L’avançament de 150.000 euros que va oferir l’administrador concursal de l’entitat a la federació no ha estat suficient, un cop exhaurit aquest segon termini.

Tot i quedar exclòs de la Segona B, sí que podrà competir a la categoria immediatament inferior, la Tercera Divisió. Un descens que, de retruc, enviaria el filial a la Primera Catalana.

En cas de no compartir la decisió, el Reus haurà d’iniciar la via administrativa que pot tenir com a destí el Tribunal Administratiu de l’Esport. El següent pas, en cas de fracassar aquest nou intent, passaria ja pels jutjats.
Social
Et recomanem
Presentació del Pla de Gestió de la Platja d'Altafulla
29 de febrer a les 10:00h. a la sala de plens de l'Ajuntament
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Visites guiades al Castell d'Altafulla
29 de febrer de 10:00h. a 14:00h.
Informació i reserves a l’Oficina de Turisme d’Altafulla
Jornada de voluntariat forestal
29 de febrer a les 10:00h. a la Finca Canyadell
Organitza: Gepec
8-M: Dia Internacional de les Dones
Durant tot el mes de març
Consulta el programa sencer a www.altafulla.cat