Esports
Foto: Ajuntament d'Altafulla
19 de juliol del 2019
L’Ajuntament d’Altafulla presenta un pla de millora per a les instal·lacions de l’Estadi Municipal Joan Pijuan
L’actuació contempla la renovació del quadre elèctric i de l’enllumenat amb tecnologia LED, l’asfaltat de la zona d’accés a la graderia, l’adequació del magatzem i el bar, i la substitució d’una part de la gespa que estava cremada
La regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Altafulla ha previst un pla de millora a les instal·lacions de l’Estadi Municipal Joan Pijuan per fer front a les mancances que pateix l’equipament tant a nivell de manteniment com d’estructura. L’edil responsable de l’àrea, Àlex Cañas, ha presentat tots els detalls del nou projecte al president del Centre d’Esports Altafulla, Francesc Julià, l’entitat que fa ús de les instal·lacions.

El consistori preveu una inversió de prop de 43.000 euros, que contempla com a principal actuació la renovació del quadre elèctric general de l’estadi, que havia quedat obsolet i que provocava apagades de llum constants, així com deficiències a nivell de seguretat.

La renovació i la substitució de l’enllumenat del camp de futbol és una altra de les accions que preveu el projecte de millora. La intenció és canviar els focus actuals de les quatre torres per lluminària dotada amb tecnologia LED. Àlex Cañas ha explicat que la intervenció suposarà una notable reducció del consum i un estalvi energètic del 70%, alhora que millorarà la visibilitat a les instal·lacions.

El pla de millora també contempla l’asfaltat de la zona d’accés a la graderia. Tal com ha explicat el regidor d’Esports, “un dels principals problemes del camp és l’embussament de les canonades, provocat per l’acumulació de sorra que prové dels exteriors del terreny de joc, i que, quan plou, provoca un tap que fa que no hi hagi un drenatge fluït que produeix alhora l’embussament de les dutxes i desguassos del camp”.

L’adequació del magatzem i del bar de l’estadi, i la substitució d’una zona de gespa del terreny de joc afectada per unes cremades que es van produir aquesta temporada passada arran d’uns fets incívics, són altres de les accions previstes en aquest pla de millora.

El president del CE Altafulla, Francesc Julià, ha celebrat l’actuació anunciada pel consistori, ja que ha assegurat que responen a algunes de les demandes “necessàries” del club.

Els treballs es posaran en marxa la setmana vinent.
Àlex Cañas, regidor d'Esports
Àlex Cañas, regidor d'Esports
Francesc Julià, president del CE Altafulla
Social
Et recomanem
Presentació del Pla de Gestió de la Platja d'Altafulla
29 de febrer a les 10:00h. a la sala de plens de l'Ajuntament
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Visites guiades al Castell d'Altafulla
29 de febrer de 10:00h. a 14:00h.
Informació i reserves a l’Oficina de Turisme d’Altafulla
Jornada de voluntariat forestal
29 de febrer a les 10:00h. a la Finca Canyadell
Organitza: Gepec
8-M: Dia Internacional de les Dones
Durant tot el mes de març
Consulta el programa sencer a www.altafulla.cat