Esports
Foto: Kàrting Altafulla
22 de juliol del 2019
Alejandro Ávila, Jordi Estrada i Luis Tomey, podi del GP5 del Campionat Amateur del Kàrting Altafulla
A falta de dues proves pel final de la competició, només un punt separa el líder Jordi Estrada del segon classificat, Arturo López
El GP5 del VII Campionat Amateur del Kàrting Altafulla ja té guanyadors. La que ha esdevingut la segona cursa nocturna de la temporada ha tancat el podi amb Alejandro Ávila en primera posició, Jordi Estrada en segona, i Luis Tomey en tercera.

Els resultats assolits aquest dissabte han fet variar la classificació general, a falta de dues proves pel final de la competició. A hores d’ara, només un punt separa el líder Jordi Estrada del segon classificat, Arturo López; Luis Tomey puja fins la tercera plaça, i Alejandro Ávila -guanyador de la passada edició- ascendeix fins la cinquena posició.

La classificació d’aquest cap de setmana també deixa Luis Tomey líder de +85, seguit de Toni Cantón en segon lloc, i Marc Rovira, tercer.

Per contra, la cursa d’aquest dissabte no ha modificat la classificació de Rookies, que segueix encapçalada per Marc Fortís, Raúl Rey, i Oussama Litim, primer, segon i tercer, respectivament.

El Kàrting Altafulla atura la competició durant el mes d’agost, i no programa la propera cita fins el diumenge 29 de setembre. Unes vacances que permetran als pilots recuperar forces per les dues darreres proves d’aquesta setena edició del Campionat Amateur.
Social
Et recomanem
Arribada de Sa Majestat Carnestoltes
20 de febrer a les 20:15h. des del carrer de l'Hostal
Amb cercavila, xaranga, degustació de truites i música
1a Rua de Carnaval
22 de febrer a les 21:00h. des del carrer de la Bassa
I tot seguit, Ball a l'envelat del Comunidor
2a Rua de Carnaval
23 de febrer a les 17:00h. des del carrer de la Bassa
I en acabar, Guerra del Confeti a la plaça del Pou
Enterrament de la sardina
26 de febrer a les 20:15h. des del carrer de l'Hostal
Amb la participació del Grup de Diables d'Altafulla