Esports
Foto: Beach Soccer
29 de juliol del 2019
Llorenç Gómez, Eduard Suárez i Adrián Frutos no jugaran el Mundial de Futbol Platja a Paraguai
El combinat nacional ha tingut la classificació en la seva mà però no ha pogut materialitzar-la en perdre contra Suïssa, Rússia i Portugal
La Selecció Espanyola de Futbol Platja no ha estat capaç d’aconseguir el bitllet per al Mundial de Futbol Platja que es disputarà a Paraguai el pròxim mes de novembre després de perdre el partit decisiu contra Portugal en la tanda de penals (3-1). Per tant, Llorenç Gómez, Eduard Suárez, Adrián Frutos, i la resta dels seus companys no han assolit un dels objectius que s’havien marcat a l’inici de la temporada i que tanta il·lusió els havia generat.

Abans del duel contra el conjunt portuguès, la Selecció Espanyola ja havia deixat escapar dues oportunitats per classificar-se. Primer contra Suïssa, davant la qual va caure per 3 a 9, i després davant l’amfitriona, Rússia, contra qui va perdre per 1 a 6. Fins llavors, el seu torneig havia estat notable golejant en la fase de grups a Letònia i Azerbaidjan per 8 a 2 i 10 a 5, respectivament.

El triomf els va permetre accedir als vuitens de final, on tornarien a vèncer a Letònia 14 a 2. Posteriorment jugarien una nova fase de grups juntament amb Azerdbaidjan, Suïssa i Rússia. Contra el primer rival guanyarien 9 a 3, però malauradament, la seva sort va ser molt diferent en els següents dos compromisos.

Pel que fa al trident de Torredembarra, la seva aportació ha estat molt important. Eduard Suárez ha marcat 10 gols, Llorenç Gómez 6 i Adrián Frutos 5. Els tres afronten ara nous reptes a escala de clubs amb l’objectiu de recuperar-se anímicament d’aquest cop tant dur, que s’afegeix a la derrota en la final dels II Jocs Europeus de Minsk, precisament davant Portugal.
Social
Et recomanem
Presentació del Pla de Gestió de la Platja d'Altafulla
29 de febrer a les 10:00h. a la sala de plens de l'Ajuntament
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Visites guiades al Castell d'Altafulla
29 de febrer de 10:00h. a 14:00h.
Informació i reserves a l’Oficina de Turisme d’Altafulla
Jornada de voluntariat forestal
29 de febrer a les 10:00h. a la Finca Canyadell
Organitza: Gepec
8-M: Dia Internacional de les Dones
Durant tot el mes de març
Consulta el programa sencer a www.altafulla.cat