Esports
Foto: Ajuntament d'Altafulla
30 de juliol del 2019
Els equips femenins del CE Altafulla lluiran el símbol feminista en les seves samarretes
L’entitat treballa per tenir quatre equips femenins aquesta temporada i contempla la possibilitat que els conjunts masculins també s’adhereixin a la iniciativa
El CE Altafulla i l’Ajuntament d’Altafulla han presentat aquest dilluns a la tarda les noves samarretes que vestiran els equips femenins a partir de la nova temporada 2019-20, i que com a novetat incorporen el símbol feminista al centre d’aquesta. La iniciativa neix amb l’objectiu de “donar veu a la lluita que tenim les dones dia a dia” explica Cristina Magriñà, coordinadora del Futbol Femení de l’entitat.

Tanmateix, és una mesura preventiva no només pels fets masclistes que succeeixen en els terrenys de joc i en alguns equips, sinó també fora del món de l’esport.

Per la seva part, el coalcalde d’Altafulla, Jordi Molinera, destaca el creixement del club quant a la participació de les noies i “volem aprofitar això per visibilitat la lluita feminista”. El batlle assegura que amb aquesta iniciativa s’apropa als clubs esportius el discurs que sovint fan les institucions per combatre la violència masclista, i que d’aquesta manera és més visible pel poder que tenen d’arribar a més persones.

Les noies que formen part del club estan molt orgulloses de lluir el símbol feminista en les seves samarretes. Nerea Recasens, jugadora de l’equip sènior i que enguany complirà la seva tercera temporada al club, assegura que “si vols jugar a futbol pots fer-ho on sigui” independentment que sigui amb nois o noies.

La voluntat del CE Altafulla és fer un pas més de cara al nou curs que està a punt de començar i comptar amb tres conjunts femenins més que s’afegeixin al primer equip. L’objectiu és fer un equip de minis, un d’alevins i un altre de veteranes.

L’acte de presentació de la nova samarreta ha comptat amb la presència del coalcalde d’Altafulla, Jordi Molinera, el regidor d’Esport, Àlex Cañas, la coordinadora de futbol femení del CE Altafulla, Cristina Magriñà, i el president del CE Altafulla, Francesc Julià.
Cristina Magriñà, coordinadora del futbol femeni
Jordi Molinera, coalcalde d'Altafulla
Nerea Recasens, jugadora
Social
Et recomanem
Setmana Europea de la Mobilitat: combina i mou-te!
Del 16 al 22 de setembre
Programa sencer a www.altafulla.cat
Projecció de la pel·Lícula "The children Act"
20 de setembre a les 20:00h. a les Escoles Teresa Manero
Organitza: Cineclub Altafulla Link
Campionat Màster Espanyol de Scrabble
28 i 29 de setembre al Centre d'Entitats
Organitza: Club Scrabble Altafulla
Exposició del pintor Josep M. Bellido
Fins el 29 de setembre en horari del Museu
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla