Esports
Foto: Ajuntament de Torredembarra
30 de juliol del 2019
Les parelles Laura Pallarès-Íngrid Grau i Bruno Roxlo-Yamil Yanes, campions del Vichy Catalan Volei Tour a Torredembarra
La platja de la Paella ha acollit més de 50 parelles a les seves pistes, 28 en la categoria masculina i 23 en la categoria femenina
Laura Pallarès i Íngrid Grau, en categoria femenina, i Bruno Roxlo i Yamil Yanes, en la masculina, són els campions de la setena prova del Campionat de Catalunya de Vòlei Platja Vichy Catalan Vòlei Tour, que ha acollit la platja de la Paella de Torredembarra aquest cap de setmana.

Laura Pallarès i Íngrid Grau van derrotar en la final a la parella formada per Carla Martínez i Glòria Massari. Les campiones van imposar-se en el primer set, però les seves rivals van fer el mateix en el segon, forçant el set de desempat que es va decidir amb un marcador molt ajustat.
Les terceres classificades van ser les germanes Brun, Laura i Raquel.

Per la seva part, Bruno Roxlo i Yamil Yanes arribaven per primera vegada a una final del campionat aquesta temporada i ho van fer enfrontant-se a la jove parella que formaven Dexter Edwards i Elio Carrodeguas. Els campions no van donar opció als jugadors del CV Sant Pere i Sant Pau i van segellar el triomf imposant-se en el primer i segon set. Tot i aquest resultat, els espectadors van presenciar grans jugades per par de les dues parelles. Els tercers en discòrdia han estat Cristian Vives i Dídac Jiménez.

La parella perfecta de la prova disputada a Torredembarra, que destaca al millor jugador i la millor jugadora del cap de setmana, va ser per Íngrid Grau i Yamil Yanes, que van rebre un lot de productes de Vichy Catalan. A l’entrega de premis van assistir Eduard Rovira, alcalde de Torredembarra; Marina Riudeubas, regidora de Turisme de Torredembarra; Raúl García regidor d’esports de Torredembarra; i Oscar Novillo, gerent de la Federació Catalana de Voleibol.

Més de 50 parelles van omplir les pistes de vòlei platja que es van instal·lar a la platja de la Paella de Torredembarra, 28 en categoria masculina i 23 en la categoria femenina. Unes pistes que acullen fins aquest dimecres el Campionat d’Espanya de Clubs sub-19.
Social
Et recomanem
Setmana Europea de la Mobilitat: combina i mou-te!
Del 16 al 22 de setembre
Programa sencer a www.altafulla.cat
Projecció de la pel·Lícula "The children Act"
20 de setembre a les 20:00h. a les Escoles Teresa Manero
Organitza: Cineclub Altafulla Link
Campionat Màster Espanyol de Scrabble
28 i 29 de setembre al Centre d'Entitats
Organitza: Club Scrabble Altafulla
Exposició del pintor Josep M. Bellido
Fins el 29 de setembre en horari del Museu
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla