Esports
Foto: El Desmarque
30 de juliol del 2019
El Nàstic reforça l’eix de la defensa amb Juan Rodríguez
El gallec de 24 anys ha jugat les últimes tres temporades a l’Sporting de Gijón i cercarà a Tarragona les oportunitats que li han negat en l’últim curs al conjunt asturià
Juan Rodríguez és l’últim jugador a arribar al Nàstic de Tarragona després que ambdues parts hagin tancat l’acord per mantenir un compromís les tres pròximes temporades. El gallec arriba des de l’Sporting de Gijón per apuntalar l’eix de la defensa, una demarcació que ja comptava amb Salva Ferrer, Mohamed Djetei i David Goldar.

El nou jugador grana ha militat les darreres tres temporades al conjunt asturià, però principalment ha jugat en el filial. De fet, l’últim curs ha format part del primer equip però només ha jugat dos partits i sis de la Copa del Rei. Davant la manca d’oportunitats, el futbolista ha decidit fer un pas enrere i fitxar per un dels equips amb més cartell de Segona B com és el Nàstic.

Juan Rodríguez es va formar a la pedrera del Racing de Ferrol y després de completar la seva etapa juvenil va fitxar pel Mugardos. També va passar per l’Arosa i el Somoza abans d’arribar a Mareo.

El futbolista de 24 anys apuntalarà la rereguarda grana amb la seva contundència i bona sortida de pilota. A més, té una bona visió de joc i també aportarà seguretat aèria i perill en les accions a pilota aturada. gràcies als seus 1,84 metres d’alçada.

Juan Rodríguez s’incorporarà a la dinàmica del primer equip en l’entrenament d’aquest dimecres, igual que el seu paisà Jonathan Pereira. El dia i l’hora de la seva presentació com a jugador grana s’anunciarà en els pròxims dies.
Social
Et recomanem
Diada castellera de Festa Major
14 de setembre a les 18:00h. a la plaça del Pou
Amb: Joves de Valls, Minyons de Terrassa i C. d'Altafulla
Setmana Europea de la Mobilitat: combina i mou-te!
Del 16 al 22 de setembre
Programa sencer a www.altafulla.cat
Projecció de la pel·Lícula "The children Act"
20 de setembre a les 20:00h. a les Escoles Teresa Manero
Organitza: Cineclub Altafulla Link
Exposició del pintor Josep M. Bellido
Fins el 29 de setembre en horari del Museu
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla